Esports

Vela

Alberto Guillén i Món Cañellas es fan amb la 4a posició a la Barcelona Winter Series

Els regatistes van participar-hi a bord del Bodega Can Marlès

Per Redacció

Alberto Guillén i Món Cañellas van competir a la Barcelona Winter Series
Alberto Guillén i Món Cañellas van competir a la Barcelona Winter Series | Cedida

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils, Alberto Guillén i Món Cañellas, es feien amb la quarta posició en la primera regata de la Barcelona Winter Series celebrada el cap de setmana del 22 al 24 d'octubre. Els regatistes van participar-hi a bord del Bodega Can Marlès. De fet, era la primera vegada per Món Cañellas competint amb aquesta tripulació; integrada pel seu company de Club, Alberto Guillén i per Àngel Blázquez i Fátima Diz. Tots ells patronejats per Jorge Martínez Doreste.

Divendres 22 d'octubre van començar les primeres proves de la regata per a la flota J70, que arrencava a les 14.15 hores amb un vent sud-est de 150 i 5 nusos d’intensitat. Els monotips van aconseguir completar un total de 3 mànigues amb un vent variable de 5-6 nusos. La segona jornada va estar marcada per l’absència de vent que va mantenir la flota en ajornament durant més de dues hores. Després de diversos intents de sortida i una prova anul·lada, finalment es van completar 2 mànegues amb vent variable d’intensitats màximes de 4 a 6 nusos. Millors condicions meteorològiques durant l’última jornada que van permetre completar 3 mànegues amb un vent de nord i 9 nusos d’intensitat a les dues primeres proves del dia, mentre que a la tercera mànega el vent va anar caient obligant a retallar el recorregut.

Pel Bodega Can Marlès va ser un cap de setmana molt complicat pel poc vent i la seva inestabilitat del vent. Amb tot, els va servir com un molt bon entrenament per provar-se amb condicions molt baixes de vent, ja que abans no n’havien tingut ocasió. La Barcelona Winter Series és una competició conformada per sis proves, una cada mes fins al març. La pròxima serà els dies 13 i 14 de novembre.