Esports

Futbol sala

El Mediterrani surt golejat del camp de la Selva en un nefast tram final de partit

El partit va ser molt intens i molt disputat fins el minut 30, els darrers 10 minuts l'eficàcia dels selvatans va ser demolidora per l'equip cambrilenc

Per Redacció

Imatge d'un partit del Mediterrani disputat aquest mes d'octubre a casa
Imatge d'un partit del Mediterrani disputat aquest mes d'octubre a casa | Berta Ruiz

Futbol Sala               Divisió d'Honor Catalana            Grup 3

Huracans la Selva 7 - CFS Mediterrani 2

El CFS Mediterrani va caure derrotat a la pista de l'Huracans la Selva, a la Selva del Camp, davant l'equip que lidera el grup. El partit va ser molt intens i molt disputat fins el minut 30, els darrers 10 minuts l'eficàcia dels selvatans va ser demolidora per l'equip cambrilenc que va arriscar  per aconseguir remuntar el partit i va sortir golejat.

El partit va començar molt igualat i els dos equips van disposar d'ocasions clares de gol. La Selva va marcar primer i ho va fer amb un xut escorat per la banda que es va colar entre el peu del porter i el pal. Als pocs minuts el Mediterrani aconseguia empatar amb una gran jugada d'Àngel que ell mateix va finalitzar. Poc abans de la mitja part va arribar el 2 a 1 en el llançament d'una falta sumada a un error de col·locació de la barrera.

A la segona part el partit va continuar molt anivellat amb ocasions molt clares per part dels jugadors cambrilencs que no es van transformar en gol. Una errada puntual en una jugada va propiciar el 3 a 1. El Mediterrani va aconseguir retallar la distància en el marcador amb el gol que va fer Àngel amb un xut llunyà i que suposava el 3 a 2. I tot seguit van venir els pitjors minuts del Mediterrani on va aparèixer la pitjor versió de l'equip. La Selva, per la seva part, va aconseguir posar el 4 i el 5 a 2 en el marcador. El Mediterrani va reaccionar jugant amb porter i jugador però en les dues primeres jugades la Selva va fer dos gols més. El Mediterrani va disposar d'alguna ocasió més que no va saber transformar.

El Mediterrani jugarà el proper partit aquest diumenge 31 d'octubre, a casa, davant el FS Baró de Maials i espera recuperar els quatre jugadors que a hores d'ara tenen molèsties físiques.

 

Comenta aquest article