Informació general

Turisme de Cambrils participa aquests dies en la fira internacional de turisme de Bilbao, Expovacaciones

Per Redacció

Turisme de Cambrils assisteix des d'avui i fins al proper diumenge 13 de maig a la fira internacional de turisme de Bilbao, Expovacaciones, conjuntament amb el Patronat de Turisme de la Costa Daurada en la modalitat de córner.

Aquesta és una de les fires més importants d'Euskadi, un saló que any rere any s'ha consolidat com el certamen turístic més important del nord d'Espanya. Està ubicat al BEC (Bilbao Exhibition Center) i compta amb una superfície expositiva de 150.000 metres quadrats distribuïts en 6 pavellons.

L'any 2006 més de 272.000 persones van visitar el saló i hi van participar 1.874 empreses i entitats. El saló Expovacaciones se celebra juntament amb Expoconsumo –una fira de béns de consum i del consumidor– i Creamoda –amb mostres de joves dissenyadors–.

L'oferta del saló engloba molts dels actors que intervenen a l'hora d'organitzar un viatge: les opcions existents de maneres de viatjar, turisme cultural, el càmping o el turisme de motxilla, entre d'altres. La fira està oberta al públic en general i compta en aquesta edició amb Colòmbia com a país convidat.

Segons la regidora de Turisme –Anna López–, el públic basc és molt fidel al seu destí, ja que coneix molt el municipi i la Costa Daurada en general.

Comenta aquest article