Cultura

Música

L'Escola Municipal de Música programa nous tallers familiars per a nadons d'entre 3 mesos i 3 anys

Per Redacció

Cartell dels tallers musicals adreçats a nadons i infants i els seus pares i mares
Cartell dels tallers musicals adreçats a nadons i infants i els seus pares i mares | Cedida

L’Escola Municipal de Música (EMMC) ha programat nous tallers de música en família adreçats a nens i nenes d’entre 3 mesos i 3 anys acompanyats per una persona adulta. Els tallers impartits per la professora Toti Bolart es portaran a terme a l’Escola de Música (passeig d'Albert, s/n) els divendres en horari de matí: de 10 a 11 hores per nadons de 3 mesos a un any (per infants que no caminen) i d’11:15 a 12:50 hores per nens i nenes d’1 a 3 anys (per infants que caminen). El preu del taller és de 50 euros.  

Els dos tallers, de cinc sessions cadascun, es portaran a terme sempre que hi hagi un nombre mínim de 4 nens/es acompanyats/des d'una persona adulta. En cas de bessons, una persona adulta per cada nen/a. Les places s'adjudicaran i es confirmaran per ordre de preinscripció. L'escola compta amb un protocol de protecció i higiene per la covid-19.  

Les inscripcions es poden fer online des d’avui, 25 d’octubre, a l’enllaç: https://emmcambrils.gwido.cat/inscripcio_ciutadana/public/periodes_oberts. Per a més informació es pot contactar amb l’EMMC a través del correu electrònic escolamusicainscripcions@cambrils.cat o el telèfon 977 36 81 02 (l’horari d’atenció telefònica és de 10 a 13 hores).  

Horaris dels tallers:   

Divendres 5, 12, 19, 26 de novembre i 3 de desembre de 2021  

De 10.00 a 11.00 h: Nadons de 3 a 12 mesos (adreçat als que no caminen)  

De 11.15 a 12.15 h: Nens i nenes de 12 a 36 mesos (adreçat als que caminen)  

Els tallers de música en família són un dels projectes que complementen l’activitat docent de l’Escola Municipal de Música per obrir nous espais amb la ciutadania, aprofitar aquest recurs educatiu, donar a conèixer els ensenyaments que s’imparteixen, arribar a les persones que no són usuàries del centre i, en definitiva, acostar la música a la població en general. L’escola també ofereix concerts i xerrades i promou iniciatives adreçades a altres col·lectius com la gent gran.