El Marina Cambrils es deixa escapar la victòria al camp de La Selva del Camp després de tenir encarrilat el triomf

Imatge d'un partit del Marina corresponent a aquesta temporada
Imatge d'un partit del Marina corresponent a aquesta temporada | Berta Ruiz

Futbol       Tercera Catalana - Grup 2

La Selva del Camp 2 - Marina Cambrils 2

Després d'encaixar tres derrotes consecutives en les darreres tres jornades de lliga, el Marina Cambrils es va desplaçar aquest cap de setmana al camp de La Selva del Camp. En el minut 36 de la primera part, l'equip cambrilenc es va avançar en el marcador amb un gol de Boujemaa i, cinc minuts després, en el minut 41, el mateix jugador anotava el segon per al Marina poc abans del descans que semblava encarrilar el triomf amb un còmode 0 a 2. Malgrat l'avantatge assolit en el primer temps, la segona part va canviar el signe del partit. Als pocs minuts de començar, en el minut 49, La Selva del Camp escurçava diferències. A partir d'aquí, el Marina va poder mantenir la seva mínima renda durant pràcticament tot el període. La sort però, va donar l'esquena als cambrilencs que van veure com en el minut 89, els locals feien l'empat. A partir d'aquí, els cambrilencs ja no van tenir temps de reaccionar i es van haver de conformar amb l'empat. D'aquesta manera, el Marina Cambrils es deixava escapar la victòria després d'haver disposat d'un 0 a 2 favorable.

El Marina Cambrils segueix amb la seva ratxa irregular de resultats i se situa en l'onzena posició de la classificació. El proper partit serà aquest dissabte 30 d'octubre, a les 16 hores. L'equip rebrà la visita del cuer del grup, el Montbrió.