Cultura

Música

Segueix el Festival Accents, aquest diumenge a la Cripta, amb el concert «Conversando con Cecilia» amb Lídia Pujol i Marina Garcés

El grup Ovidi 4 amb la col·laboració especial de Toti Soler, actua avui divendres a les 21 hores al Centre Cultural del Morell

Per Redacció

Imatge de l'espectacle "Conversando con Cecilia" que tindrà lloc, aquest diumenge, a la Cripta
Imatge de l'espectacle "Conversando con Cecilia" que tindrà lloc, aquest diumenge, a la Cripta | Cedida

El Festival Accents viurà el cap de setmana amb més activitat de la seva vuitena edició. Entre avui divendres al vespre i el proper diumenge a la tarda es podrà assistir a un total de cinc actuacions repartides per les poblacions de Cambrils, Reus, Riudoms, la Selva del Camp i el Morell, amb un aforament del 100%. La Cripta de l'Ermita serà un d'aquests escenaris, el proper diumenge 24 d'octubre a les 19.30 hores, amb el concert de Lídia Pujol –acompanyada de Marina Garcés– que presentaran l'espectacle "Conversando con Cecilia". Es tracta d'un muntatge musical basat en les cançons d'aquesta cantautora madrilenya que fa morir fa 45 anys en un accident de trànsit –amb 27 anys– i quan estava assaborint el seu èxit musical. El format de l'espectacle és el d'una conversa entre les paraules i la música.

Actuacions al territori

La resta dels concerts són l'actuació del grup Ovidi 4 amb la col·laboració especial de Toti Soler, avui divendres a les 21 hores al Centre Cultural del Morell; el vermut del castellonenc Nereu i les Bèsties Marines de dissabte a les 13h al Jardí de la Casa Rull de Reus; el concert de demà dissabte a les 20h al castell del Paborde de la Selva del Camp amb el duet Magalí Sare& Manel Fortià i i l’actuació del valencià Pep Gimeno ‘Botifarra’, a les 18h al Teatre Auditori del Casal Riudomenc, amb el seu concert de petit format ‘Arrels’.

Encara queden entrades per a totes les actuacions. A la web de l’Accents (www.festivalaccents.cat) hi ha els enllaços amb els punts de venda de cada actuació.

Comenta aquest article