Informació general

Formació

Techma Business School, la primera escola de negocis de la demarcació de Tarragona, es presenta en públic

El foyer del Tecnoparc de Reus va acollir, ahir al matí, la presentació de Techma davant d’una nodrida representació del teixit empresarial i institucional de les comarques tarragonines

Per Lluís Rovira i Barenys

Gabriel Domènech, Alba Campos i Carles Pellicer, ahir, en el decurs de la presentació de Techma
Gabriel Domènech, Alba Campos i Carles Pellicer, ahir, en el decurs de la presentació de Techma | Lluís Rovira i Barenys

El foyer del Tecnoparc de Reus va acollir, ahir al matí, la presentació de Techma Business School, la primera escola de negocis de la demarcació de Tarragona, i ho va fer davant d’una nodrida representació del teixit empresarial i institucional de les comarques tarragonines format per una setantena de persones. L'acte va començar amb uns agraïments, a càrrec de la directora general de Techma, Alba Campos, que també va fer esment de l'equip humà impulsor d'aquest projecte: ella mateixa juntament amb la cambrilenca Àngels Garcia, totes dues amb una experiència de vint anys treballant a l'escola de negocis ESIC, a Barcelona, i que compten amb la incorporació de Gabriel Domènech com a director tecnològic. Tot seguit el regidor d'Empresa de l'Ajuntament de Reus, Carles Prats, va dir unes paraules per mostrar el desig que aquesta escola de negocis serveixi per evitar la fuga de talents del territori i va apostar per la col·laboració entre l'Ajuntament i la nova escola, "el vostre èxit serà l'èxit de la ciutat", va dir.

Alba Campos directora general de Techma: "farem paquets formatius a mida dels sectors i les empreses del territori”

Techma Business School neix amb l’objectiu de ser, en paraules de la seva directora general, Alba Campos,“un partner de referència per a les empreses del territori en la formació dels seus directius i professionals, amb un enfocament clarament digital”. Campos va destacar que “el nostre programa serà àgil per adaptar-nos a les tendències i a les necessitats d’una economia canviant al ritme que marca la transformació digital”. “Els nostres continguts seran revisats permanentment gràcies a un claustre de professors format exclusivament per professionals en actiu i que treballen en grans marques”, va explicar Campos, que va posar el focus també en “la capacitat que tindrem per fer paquets formatius a mida dels sectors i les empreses del territori”.

Techma Business School ha fixat la seva seu al Tecnoparc de Reus, una ubicació que la directora General, Alba Campos, considera “idònia, per ubicació, concentració d’activitat empresarial, espais disponibles i prestacions tecnològiques de l’equipament”. Campos ha reiterat que l’escola de negocis “neix amb el propòsit de ser un agent de dinamització empresarial a tots els nivells i, per això, desplegarem una estratègia d’aliances amb empreses i institucions per optimitzar els nostres serveis i establir fronts comuns per fer més competitiu el territori i el seu teixit empresarial”.

Màsters, postgraus, bootcamps tecnològics i short tracks

Techma ja està donant forma als seus primers productes formatius. Al mes de febrer es posarà en marxa un postgrau en Màrqueting Digital (en format presencial i en format streaming) i un altre d’Innovació en RRHH i Ecosistemes Digitals. Gabriel Domènech, director de tecnologia de Techma Busines School, va explicar que “el catàleg d’opcions serà ampli, amb màsters, postgraus, bootcamps tecnològics i short tracks de curta duració per a necessitats específiques, volem adaptar-nos a totes les necessitats”.
La nova escola de negocis abastarà les àrees acadèmiques prioritàries per a l’empresa actual: tecnologia, management, màrqueting, escola de ventes i core skills. Tot “amb la digitalització com a fil conductor i la possibilitat de fer paquets en funció de les necessitats específiques de les empreses que ho requereixin”, va explicar Domènech.

L'acte es va cloure amb la plantada d'un oliver i va comptar amb la presència i participació de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, que va destacar la importància de la creació d'aquesta escola de negocis justament en la zona que ben aviat experimentarà un important creixement a Reus.




 

Comenta aquest article