Esports

Jiu-jitsu

Sis medalles pel Renzo Grace Club de Cambrils als campionats europeus de Brazilian Jiu-Jitsu de Valencia

La delegació cambrilenca estava formada per sis membres del Renzo Gracie Club de Cambrils sobre un total de 400 participants

Per Redacció

D'esquerra a dreta: Ayoud Choudna, Carlos Cline i Iliass Bouaich
D'esquerra a dreta: Ayoud Choudna, Carlos Cline i Iliass Bouaich | Cedida

Fantàstica participació dels esportistes cambrilencs als Campionats Europeus de Brazilian Jiu-jitsu, celebrats aquest passat cap de setmana 16 i 17 d’octubre al Pavelló Lluís Puig de València. La delegació cambrilenca estava formada per sis membres del Renzo Gracie Club de Cambrils sobre un total de 400 participants i va realitzar una magnifica actuació en la modalitat No Gi (Sense kimono) emportat-se un total de 6 medalles.

Els medallistes del club cambrilenc van ser Ayoub Choudna, que va aconseguir la medalla de plata en la categoria de cinturó blau; Iliass Bouaich, que es va emportar les medalles d’or i bronze en la categoria de cinturó lila i  en la categoria absoluta, respectivament. Finalment, Makar Poddubnyy va aconseguir una medalla de bronze en categoria juvenil.

Per finalitzar el mestre-entrenador del Renzo Grace Club de Cambrils, Carlos Cline, es va endur les medalles de plata i bronze en les categories de Superpesats en les modalitats GI (amb kimono) i NO GI.

Comenta aquest article