Cultura

Cinema

L'ACTE organitzarà la sessió «Talent cinematogràfic cambrilenc» amb la projecció dels curtmetratges de Jordina Ros i Mònica Cambra

Per Redacció

Imatge del documental "Marees Ocultes", de Mònica Cambra
Imatge del documental "Marees Ocultes", de Mònica Cambra | Cedida

Al cineclub de l'ACTE (Associació Cultural Cinematogràfica del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre) intenten trobar, cada mes, una pel·lícula d'autor inèdita de qualsevol lloc del món. En aquesta ocasió però, des de l'entitat han volgut retre un petit homenatge a dues directores que tenim molt a prop nostre: la Jordina Ros i la Mònica Cambra.

Serà en una sessió titulada "Talent cinematogràfic cambrilenc", el proper divendres 22 d'octubre a les 20.30 hores al Cinema Rambla de l'Art. Es projectaran els curtmetratges: "Basuras" de Jordina Ros i "Marees Ocultes" de Mònica Cambrils, presentats per elles mateixes. També es comptarà amb la col·laboració de dues persones que les coneixen molt bé, Jordi Barberà i Ramon García Mateos, que parlaran dels seus projectes cinematogràfics i contestaran a les preguntes de l'audiència.

Precisament la jove cambrilenca Mònica Cambra va guanyar el premi Menció Especial del Jurat al festival FIC-CAT per aquest curtmetratge que pretén conscienciar sobre la contaminació de plàstic al mar Mediterrani.


 

Comenta aquest article