Futbol

El Cambrils Unió guanya al camp del Riudoms i es col·loca líder en solitari del seu grup

Cinquena jornada del campionat i tercera victòria consecutiva del Cambrils Unió, aquesta vegada a Riudoms per 2 gols a 3

Per Ferran Tuset

Imatge del partit disputat entre el Riudoms i el Cambrils Unió, aquest passat dissabte a la tarda | Ferran Tuset

Futbol                       Segona Catalana               Subgrup 8 A

CD Riudoms 2 - Cambrils Unió 3

AlineacióCambrils Unió: Edgar, Ian Coit, Domínguez, Roger Cunyat, Menacho, Roger Carrió (Aguero m. 58), Rubio, Miki (Amin m.82), Palau (Pau Prados), Ikaro i Lladó (Salifou m.89).

Gols: 0-1 m. 50 Ikaro; 1-1 m. 65; 1-2 m. 76 Miki (p); 2-2 m. 86 i 2-3 m. 87 Rubio
Targetes: grogues a Roger Carrió, Palau i Ian Coit.

Cinquena jornada del campionat i tercera victòria consecutiva del Cambrils Unió, aquesta vegada a Riudoms per 2 gols a 3. Això li permet continuar primer del seu grup amb 13 punts, amb un punt d'avantatge sobre el Roda, dos sobre el Reddis i tres sobre el Riudoms.
La primera part va acabar sense gols i va tenir dues fases, els 30 minuts primers dominats territorialment pel Cambrils que va xutar tres vegades a porteria. El primer d'ells, Lladó va xutar amb paràbola des de fora l'àrea gran i va estevellar la pilota al travesser. Els quinze minuts restants van ser dominats pel Riudoms amb un primer i únic xut a porteria i sense perill.
Els dos equips van sortir revolucionats el segon temps, i van arribar els gols; el Riudoms va tirar a porta dues vegades i amb les dues ocasions va marcar, mentre que el Cambrils ho va fer amb vuit ocasions aconseguint tres gols.
Novament cal destacar la labor de Icaro: va marcar el primer gol, pràcticament sense angle i, a més, va provocar el penal que va significar el segon gol del Cambrils. L'altra destacat va ser Rubio, amb una gran labor al mig del camp, repartint joc i sabent controlar las situacions. A més, va aconseguir el tercer gol pel Cambrils Unió, recorrent i driblant des de el camp propi, fins arribar davant l'àrea contrària, i engaltant un potent tir ras de dreta a esquerre.

Aquest proper dissabte el Cambrils Unió juga a casa davant el CF Canonja per mirar d'encadenar una nova victòria i consolidar-se al capdavant del grup.