Nova derrota del Marina Cambrils que perd a casa contra el Mas Pellicer i cau a l'onzena posició de la classificació

Imatge del partit entre el Marina Cambrils i el Mas Pellicer, disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol       Tercera Catalana - Grup 2

Marina Cambrils 2 - Mas Pellicer 5

El Marina Cambrils va encaixar la tercera derrota consecutiva en tres jornades. Aquest passat dissabte a la tarda, l'equip cambrilenc rebia la visita dels reusencs del Mas Pellicer –equip situat a la zona alta de la classificació–. Als vint minuts de joc, el Mas Pellicer obria el marcador i en el 38 de la segona part ampliava la seva diferència. Amb el 0 a 2 en el marcador es va arribar al descans. Als nou minuts de la represa, la remuntada per al Marina encara es va posar més coll amunt quan el Mas Pellicer va anotar el seu tercer gol. No obstant això, els cambrilencs ho van seguir intentant i en el minut 70, Said escurçava diferències al transformar un penal a favor. Només un minut després, Saliu feia el 2 a 3 per als cambrilencs que van intentar empatar el partit. Lluny d'aconseguir aquest empat per als locals, ja a les acaballes de l'enfrontament, el Mas Pellicer va fer el quart en el minut 88 de joc i només un minut després marcava el definitiu 2 a 5.

Amb aquest resultat, el Marina Cambrils cau a l'onzena posició de la classificació. El proper partit serà el dissabte 23 d'octubre al camp de La Selva del Camp –equip que està situat en el catorzè lloc del grup–.