Esports

tir olímpic

Jesús Arribas, campió d'Espanya per equips en el Campionat d'Armes Històriques

A nivell individual, els dos participants del Club de Tir Olímpic Cambrils, en la modalitat de Piñal regirar, van quedar entre els 10 primers classificats d'aquest campionat celebrat a principis d'octubre a Amposta

Per Redacció

Jesús Arribas, dalt del podi
Jesús Arribas, dalt del podi | Cedida

De l'1 al 3 d'octubre es va celebrar, al Club de Tir Montsià d'Amposta, el Campionat d'Espanya d'Armes Històriques en modalitats de retrocàrrega (cartutxos metàl·lics), en el que van participar més de 50 tiradors de diferents comunitats autònomes. Com a representants del Club de Tir Olímpic Cambrils hi van participar els esportistes Jesús Arribas García i Pedro A. Pardo, que van obtenir uns meritoris resultats.

Jesús Arribas va quedar campió d'Espanya per equips, formant part de l'equip de la Federació catalana de tir, en la modalitat de Núñez de Castro militar (rifle a 50 metres amb mires obertes) .
A nivell individual, els dos participants del club cambrilenc, en la modalitat de Piñal regirar, van quedar entre els 10 primers classificats; Jesús Arribas ho va fer en la cinquena posició amb 171 punts i Pedro A Pardo va ser el 10è amb 168 punts. A més, Jesús Arribas també va quedar en quarta posició en la modalitat de Núñez de Castro Militar amb 171 punts.

Comenta aquest article