Esports

Bàsquet

El CB Cambrils suma una important victòria, la tercera consecutiva, a la pista del Reus Ploms Salle Verd

Per Redacció

Rubén Martínez entra a cistella en una imatge del partit disputat la setmana passada al Palau Municipal d'Esports
Rubén Martínez entra a cistella en una imatge del partit disputat la setmana passada al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Categoria

Reus Ploms Salle Verd 60 - CB Cambrils 71

Guillem Álvarez (10), Pere Tost (10), Rubén Molina (6), Pau Escrivà, Ferran Torres (14) – Marc Gené (2), Pablo Rodríguez (3), Joan Berenguer (13), Oscar Font (4), Enric Maduell (5), Rubén Martínez (4)

6 Triples (1 Rodríguez, 1 Tost, 3 Berenguer, 1 Martínez). 9/17 Tirs lliures. 9 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 19-22 / 15-14 / 15-19 / 11-16

El sènior masculí del CB Cambrils va aconseguir una important victòria contra el Reus Ploms Salle Verd, un dels equips de la part alta de la classificació i que havia guanyat tots els seus partits. El primer quart va començar amb un ritme molt alt imposat pels locals, amb una defensa pressionant a tota la pista que feia que els cambrilencs haguessin d’anar a un ritme que no els era gens còmode. Tot i això aconseguien un avantatge de tres punts a l’acabar (19-22). El segon quart va seguir amb la mateixa tònica, i encara que, fruit de la bona defensa local, es produïa alguna pèrdua de pilota, els jugadors cambrilencs no abaixaven els braços i aconseguien mantenir-se per davant en el marcador en tot moment, arribant al descans amb un 34-36 a favor.

Els jugadors cambrilencs sortien molt concentrats en el tercer quart, i no tenien tantes dificultats en superar la defensa dels reusencs. Continuava l’intercanvi de cistelles per part dels dos equips, però aquesta vegada la bona defensa blava, ajudava a obrir una petita escletxa en el marcador de 6 punts al finalitzar (49-55). Escletxa que es veuria retallada en l’inici del darrer quart on, amb un parcial de 9-4 en els 4 primers minuts, escurçaven la diferència a només un punt 58-59. Els cambrilencs, lluny de posar-se nerviosos amb aquesta petita empenta local, aconseguien un parcial de 2-5 durant els tres minuts següents, posant-se 4 punts per davant (60-64), a falta de 2 minuts per acabar el partit. Aleshores el jugadors blaus, amb una molt bona defensa i bones decisions ofensives, feien que els reusencs no anotessin en el que va quedar de partit, ampliant la diferència fins al 60-71 final.

Aquesta és la tercera victòria consecutiva del sènior masculí. Això fa que el CB Cambrils estigui a la part alta de la classificació i encara el proper partit –també com a visitant–, el dissabte 23 d'octubre a les 20:00h, a la sempre complicada pista del A.E Claret de Valls.

Comenta aquest article