Informació general

Transport ferroviari

Es restableix la circulació de trens entre Salou-PortAventura i Barcelona

Per Redacció

Imatge de l'estació de tren Salou-PortAventura
Imatge de l'estació de tren Salou-PortAventura | Cedida
L’estació provisional de Salou-PortAventura tornarà, avui dissabte 16 d'octubre, a tenir operatius sis trens directes d’anada a Barcelona, més cinc més, amb transbord, a Tarragona. De tornada, és a dir, de Barcelona a Salou, hi haurà quatre trens directes, i nou més, amb transbord a Tarragona. 
 
Amb motiu de les obres que Adif executa al Corredor Mediterrani, al voltant de Tarragona, hi ha hagut fases de tall de circulació, que han provocant afectacions en els serveis Regionals de les línies R14, R15, R16, R17 i RT2, a l'àmbit de Tarragona. A causa d'aquestes obres, la circulació entre Salou-Port Aventura i Tarragona va quedar interrompuda. Tanmateix, els usuaris de les línies R17 i RT2 han disposat, durant tot el tall, d'un servei alternatiu per carretera entre les estacions afectades.

Informació d'horaris de trens

Els viatgers poden consultar la informació i els horaris als webs www.rodaliesdecatalunya.cat; www.renfe.com i www.adif.es (apartat Estat de la Xarxa); al telèfon d’informació 900 41 00 41; a les Apps Rodalies de Catalunya i Adif en tu móvil, així com a les xarxes socials (@rodalies, @renfe i @infoadif).
 
Link horaris anada i tornada Salou-Port Aventura – Barcelona:  
 

Comenta aquest article