Cultura

Teatre

El monòleg «Sobre els danys del tabac... i les ostres» de Xavier Graset aixecarà, demà, el teló de l'Escena Cambrils

Fins dissabte al migdia es poden adquirir a www.entradium.com els abonaments de les quatre funcions d’Escena Cambrils amb un descompte del 25%

Per Redacció

Xavier Graset obrirà la programació, demà, amb el monòleg «Sobre els danys del tabac... i les ostres»
Xavier Graset obrirà la programació, demà, amb el monòleg «Sobre els danys del tabac... i les ostres» | Cedida

Demà dissabte 16 d’octubre a les 21 h al Teatre del Casal (Plaça del'Església Sant Pere s/n) tindrà lloc l’estrena de la nova proposta de teatre professional per adults de la població, Escena Cambrils (www.escenacambrils.cat), un projecte impulsat per la productora Cap de Palaia Produccions, amb Iban Beltrán i Isaac Albesa al capdavant. En aquesta ocasió i després de l’anunci de la Generalitat, el Teatre del Casal podrà tenir una ocupació del 100% després de que les restriccions de públic han caigut. Això sí, serà obligatòria la mascareta durant tota la funció. Escena Cambrils s’estrena amb el monòleg "Sobre els danys del tabac... i les ostres", una adaptació d’un text d’Anton Txèkov a càrrec del dramaturg reusenc Francesc Cerro i interpretada pel periodista i comunicador de Vila-seca, Xavier Graset.

Fins dissabte al migdia es poden adquirir a www.entradium.com els abonaments de les quatre funcions d’Escena Cambrils amb un descompte del 25%. 30 euros és el preu total de les entrades per les 4 funcions programades durant les pròximes setmanes a Cambrils. Qui vulgui entrades individuals ho podrà fer a la mateixa web al preu de 10 euros cada funció. A taquilla, les entrades valdran 12 euros. El nou aforament del Teatre del Casal, sense restriccions, és de 250 localitats.

Aquesta primera proposta de Cap de Palaia Produccions, que compta amb el suport de la Diputació de Tarragona i de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, portarà durant la tardor 4 obres de teatre professional. Del 16 d’octubre al 26 de novembre es podran veure quatre funcions amb una presència destacada de companyies professionals del Camp de Tarragona o amb la presència d’actors de les nostres comarques: Sobre els danys del tabac...i de les ostres (16 d’octubre), Hotel Flamingo (29 d’octubre), Les dones sàvies (13 de novembre) i Els dies mentits (26 de novembre).

Comenta aquest article