Informació general

Turisme

Cambrils, la tercera destinació catalana de costa més triada durant el pont del Pilar

La primera posició del rànquing ha estat per a la població veïna de Salou

Per Redacció

Imatge d'ambient de la Mostra de vi i gastronomia que s'ha organitzat durant aquest pont del Pilar
Imatge d'ambient de la Mostra de vi i gastronomia que s'ha organitzat durant aquest pont del Pilar | Lluís Rovira i Barenys

Cambrils ha estat la tercera destinació de costa més triada de Catalunya durant aquest passat pont del Pilar, segons dades que ha facilitat el portal Destinia. La primera posició del rànquing ha estat per a la població veïna de Salou. Les destinacions més demanades a Catalunya, per aquest ordre –segons Destinia– han estat: Salou, Barcelona, Cambrils, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Vila-seca-La Pineda, Platja d'Aro, Calella, Santa Susanna i Tossa de Mar.

A nivell estatal, per províncies, les més triades per a fer una escapada han estat les següents: Tarragona (10%), Barcelona (6%), Madrid (6%), Almeria (6%), Alacant (6%) i Tenerife (5%). El primer pont de la temporada de tardor demostra que la recuperació del sector comença a ser estable i no només una circumstància estacional de l'estiu, havent-se realitzat un 41% de reserves més de turistes estatals dins d'Espanya que en aquestes mateixes dates de 2019, segons informa l'agència de viatges. D'altra banda, la tendència continua sent fer les reserves a última hora, ja que el 50% d'aquestes s'han dut a terme en les dues últimes setmanes i, més concretament, el 23% de totes elles, entre els dies 8 i 10 d'octubre.

Les persones que han viatjat han invertit un 40% més en les escapades, passant d'una reserva mitjana de 196 euros en 2019, a 275 euros en 2021, amb estades una mica més llargues, i amb una mitjana de quatre dies aquest 2021, davant els tres dies en 2019. El 20% de les reserves dels turistes estatals, per aquest pont, han tingut com a destí Catalunya, amb una reserva mitjana de 231 euros.
 

    Comenta aquest article