Tema del mes

Revista Cambrils prepara un ampli desplegament informatiu per a les eleccions municipals

Per Redacció

Debat Electoral de les passades eleccions municipals de 2003

22 de maig, Debat Electoral


Revista Cambrils organitza, un cop més, el Debat Electoral amb tots els candidats. La cita és el proper dimarts 22 de maig a les 20.30 hores al Cinema Rambla. El públic assistent podrà formular les preguntes que desitgi als representants municipals.


Informació electoral a Revista Cambrils Diari Digital

Des de principis d’aquest mes de maig Revista Cambrils Diari Digital compta amb un apartat “Eleccions Municipals” en el qual s’hi posarà tota la informació relacionada amb les eleccions del proper 27 de maig. En aquest apartat també hi ha la porra electoral oberta a la participació de tothom. Entre tots els que encertin la porra se sortejarà un iPod Nano de 4 Gb de capacitat.

Especial Eleccions, del 2003

Especial Eleccions

Per setena vegada consecutiva, Revista Cambrils elaborarà l’Especial Eleccions, del qual se’n farà una edició gratuïta que es distribuirà l’endemà de les eleccions al matí entre la població. Aquest especial de la Revista Cambrils inclourà tots els resultats de la jornada electoral així com les declaracions dels candidats un cop es conegui l’escrutini definitiu.

Web especial de Revista Cambrils per a les eleccions de 2003

Escrutini en temps real per Internet

Revista Cambrils ha preparat, de nou, una pàgina web especial que permetrà fer el seguiment en temps real de l’escrutini. El procediment serà igual al que es va fer ara fa quatre anys i que es va convertir en un dels referents de la nit electoral. Accedint a www.revistacambrils.cat es podran veure les variacions a mesura que s’introdueixin els resultats de cadascuna de les meses escrutades. Revista Cambrils té previst fer un ampli desplegament humà distribuint una persona a cadascuna de les meses. A mesura que es vagin produint les dades parcials de cada urna, aquestes s’aniran introduint en una base de dades centralitzada. Les persones que es connectin a la web podran veure l’escrutini parcial de manera immediata així com també el repartiment dels regidors entre les diferents formacions polítiques. Tal i com es va fer ara fa quatre anys, els usuaris no s’hauran de molestar en recarregar la pàgina web per veure les actualitzacions, ja que això es farà de manera automàtica. Des d’aquest servei també s’oferiran gràfiques comparatives i un apartat de flaixos informatius amb notícies de la jornada electoral.

Comenta aquest article