Informació general

Transport aeri

La companyia aèria Binter cancel·la la línia entre l'aeroport de Reus i les illes Canàries

Per Redacció

Imatge d'arxiu de l'aeroport de Reus
Imatge d'arxiu de l'aeroport de Reus | ACN (Núria Torres)

La companyia aèria Binter ha anunciat la cancel·lació, a partir d'aquest proper mes de novembre, de la línia regular que havia establert entre l'aeroport de Reus a les illes Canàries. El passat mes d'abril s'anunciava l'obertura d'aquesta nova ruta regular entre la capital del Baix Camp i Gran Canària, mentre que l'1 de juliol es posava en marxa el servei.

Des de la Cambra de Comerç de Reus s'ha lamentat, en un comunicat de premsa, aquesta cancel·lació. Segons l'entitat, la notícia "només es pot qualificar de negativa atenent l’impacte que té sobre el mateix Aeroport i el territori". No obstant això, des de la corporació es vol extreure "una lectura positiva de la feina feta, de la unitat d’acció que es va poder visualitzar en la presentació del vol a l’Aeroport de Reus, i dels esforços que s’hi han destinat per fer viable la línia. Una experiència que ha de servir per continuar treballant en la captació de vols regulars".

La Cambra considera que "no és moment de retreure res a ningú perquè totes les parts implicades, dins de les seves possibilitats, han fet el que han pogut perquè la línia fos viable. Per això la corporació vol posar en valor l’entusiasme amb el què Binter, des del primer dia, va afrontar el repte de crear aquesta línia i també els esforços, en l’àmbit de la promoció, que s’han destinat des del territori a través de la Taula Estratègica".

 

 

 

 

Comenta aquest article