Societat

Ensenyament

El col·legi Cardenal Vidal i Barraquer dona el tret de sortida oficial al curs amb una festa de benvinguda al seu miler d'alumnes

La celebració es va fer per etapes als patis dels edificis La Salle i Vedruna

Per Redacció

Celebració amb l'alumnat de secundària, al pati de l'edifici Vedruna
Celebració amb l'alumnat de secundària, al pati de l'edifici Vedruna | Cedida

El miler d’alumnes del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer va participar, ahir divendres, en la celebració d’inici de curs. Es va tractar d’una petita festa amb la qual es dóna la benvinguda oficial al curs 2021-2022. La celebració es va fer per etapes als patis dels edificis La Salle i Vedruna. Durant la celebració es va presentar el lema d’enguany, ‘Mirades amb sentit’, i per això una gran finestra feta amb cartró va ser l’element d’escenografia protagonista. L’acte va consistir en una representació teatral participativa per etapes en la que es va reflexionar sobre aquesta mirada que ens ajuda a comunicar-nos amb els altres. Una mirada que té tres eixos: la mirada interior, la mirada cap als altres i la mirada solidària cap al nostre entorn.

Al matí van ser els més petits els que van gaudir de la representació en la qual a més d’ells i elles, les seves mestres han estat les protagonistes. Després va ser el torn de l’alumnat d’ESO, que van acabar l’actuació amb la interpretació conjunta d’alumnes i professors de la cançó del grup Buhos, “Transmets energia”. En concret es va coreografiar la percussió corporal d’aquest tema, una de les formes d’expressió musical que es treballen al centre. A Primària, la celebració va tenir lloc a la tarda i també hi va haver espai per al teatre i la lectura de missatges compromesos. En definitiva, el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer va donar el tret de sortida oficial a un curs ple de reptes que s’entomen amb molta il·lusió.

Diferents imatges de l'acte d'inauguració oficial del curs 2021-2022, al pati de l'edifici Vedruna