Informació general

Cambrils organitzarà la I Jornada sobre Publicitat i Promoció Turística el proper mes de novembre

Per Redacció

L'Ajuntament de Cambrils i el Patronat de Turisme de Cambrils organitzaran la primera Jornada sobre Publicitat i Promoció Turística "Publicity", el proper 23 de novembre.

L'objectiu d'aquesta trobada serà el debat sobre les diferents estratègies i accions per a la promoció de destinacions turístiques, la creació de marques turístiques i les noves eines per a la promoció turística. Aquest congrés anirà dirigit als professionals del sector turístic i publicitari, a les administracions i als estudiants d'aquest sector.

D'altra banda, per tal de definir-ne els continguts i les ponències que s'hi realitzaran, el passat dilluns 7 de maig es va constituir a l'Ajuntament de Cambrils el comitè tècnic que s'encarregarà del seu desenvolupament. Aquest està encapçalat per l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges– , la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils –Anna López–, la directora del Patronat de Turisme de Cambrils –Amèlia Rico–, el gerent de la Diputació de Tarragona –Octavi Bono–, el cap de la Unitat de Comunicació Audiovisual, Publicitat i Periodisme de la Universitat Rovira i Virgili –Bernat López– el president de l'Escola Universitària de Turisme i Oci de la Universitat Rovira i Virgili –Salvador Anton–, el president del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Tarragona –Ignasi Soler–, la presidenta de l'Associació Hotelera Salou - Cambrils - La Pineda –M. Eugènia Arbó–, el delegat de l'Associació Empresarial de Publicitat –Estanislau Pastor– i un representant d'Ideem Màrqueting i Comunicació –Eduard Vicente–.

Comenta aquest article