Informació general

Formació

L'Ajuntament ofereix un curs formatiu gratuït de muntatge i manteniment d'instal·lacions solars fotovoltaiques

Per Redacció

Cartell del curs formatiu
Cartell del curs formatiu | Cedida

El Departament de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament ofereix un curs gratuït de muntatge i manteniment d’instal·lacions fotovoltaiques adreçat prioritàriament a persones en situació d’atur. Les preinscripcions ja es poden formalitzar a l’Ateneu i Centre de Formació l’Estudi (Avinguda de l'Horta de Santa Maria, 14, 4a planta), el telèfon 977307401 i el correu pao@cambrils.cat. La formació s’iniciarà el proper 29 d’octubre al carrer de Mas de l’Abat, 46 del Polígon Industrial Alba de Vila-seca en horari de 9 a 14 h de dilluns a divendres (existeix una línia regular d’autobusos que comunica Cambrils amb el Polígon Alba de Vila-seca).  

Per accedir al curs cal ser major de 16 anys, tenir nacionalitat espanyola i tenir el títol de Graduat en ESO o equivalent, de Graduat Escolar, d’Auxiliar de Formació Professional, un Cicle Formatiu de Grau Mitjà, un Certificat de Professionalitat de nivell 1 de la mateixa família o àrea professional que es vol cursar, o un Certificat Professional de nivell 2, o bé haver superat la prova d’accés a cicles Formatius de Grau Mitjà o d’accés a la Universitat per majors de 25 i/o 45 anys. En cas de no tenir la titulació mínima exigida, caldrà passar unes proves de competències clau: castellà o català i matemàtiques.  

El curs està organitzat i finançat per l’Ajuntament de Cambrils i compta amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya. L’acció s’emmarca en l’aposta de l’Ajuntament per la sostenibilitat i l’Agenda 2030 i, al mateix temps, donar oportunitats a les persones de formar-se en sectors emergents de futur i millorar la seva ocupabilitat.  

Comenta aquest article