Informació general

Cooperació

El departament de Cooperació se suma al cicle formatiu adreçat a entitats que treballen en l'àmbit de les migracions i el desenvolupament

Per Redacció

Cartell del cicle formatiu adreçat a entitats
Cartell del cicle formatiu adreçat a entitats | Cedida

El departament de Cooperació de l’Ajuntament de Cambrils col·labora en el cicle de formacions per a l’enfortiment de les entitats que treballen en l’àmbit de les migracions i el desenvolupament. La formació es portarà a terme durant cinc dijous al Campus Catalunya de la URV (Avinguda Catalunya, 35, de Tarragona) a partir del 28 d’octubre en horari de 16 a 20 hores. L’objectiu és contribuir a l’enfortiment de les organitzacions que treballen en l’àmbit de les migracions i el desenvolupament.  

Les ONGD de Cambrils i entitats d’immigració i de l’àmbit comunitari participaran en aquesta formació, que té com a novetat un acompanyament per elaborar i definir projectes viables i que generen xarxa. La proposta de formació i mentoria està organitzada pel Fons català de cooperació al Desenvolupament, una entitat supramunicipalista en la que Cambrils participa activament des de fa 20 anys. 

Programa  

Sessió 1 (28 d’octubre): Enfocament de Gènere Basat en Drets Humans (I)  

Sessió 2 (4 de novembre): Enfocament de Gènere Basat en Drets Humans (II) 

Sessió 3 (11 de novembre): Enfortiment organitzatiu de les entitats  

Sessió 4 (18 de novembre): Comunicació i educació crítica i transformadora  

Sessió 5 (25 de novembre): Introducció a la formulació  

Comenta aquest article