Informació general

Política

L'ANC local emet un manifest arran del canvi de govern a l'Ajuntament de Cambrils

L'ANC proposa al sector independentista que "ens deixem de bàndols i lluites fratricides i anem tots a l'hora d'una vegada"

Per Redacció

Moments abans de l'inici de la sessió plenària en la que es va debatre la moció de censura
Moments abans de l'inici de la sessió plenària en la que es va debatre la moció de censura | Lluís Rovira i Barenys
L'ANC local ha fet públic un manifest sobre el canvi de govern municipal a l'Ajuntament de Cambrils arran de la moció de censura promoguda per l'NMC, PSC, Ciutadans, PP i dos regidors no adscrits. En el manifest l'ANC proposa una reflexió i suggereix que "la gent que volem decidir democràticament el nostre destí ens deixem de bàndols i lluites fratricides i anem tots a l'hora d'una vegada".
 
Comunicat de l'ANC local sobre el canvi de govern a l'Ajuntament de Cambrils
 
La territorial de Cambrils de l'Assemblea Nacional de Catalunya, vol fer pública la seva opinió sobre el canvi en l'alcaldia succeït en l'ajuntament de Cambrils aquest 28 de setembre .
Tretze vots contra vuit. És inqüestionable de qui té la majoria per a governar.  Una altra cosa és com s'arriba a aquesta majoria i qui la forma.
De fa anys que la política municipal de Cambrils està dominada per pactes que, vistos des de fora, semblen antinaturals, com si no importés ser de dretes, d'esquerres, unionista, independentista o municipalista.
Catalunya està immersa en un procés de canvi, agradi o no, i comprovar que l'equip de govern de Cambrils ha quedat en mans de partits essencialment unionistes, ens hauria de fer reflexionar, potser que la gent que volem decidir democràticament el nostre destí ens deixem de bàndols i lluites fratricides i anem tots a l'hora d'una vegada.
 
Visca Catalunya lliure.

Comenta aquest article