Informació general

Transport

L'Associació de Mares i Pares de l'escola La Bòbila posa en marxa el «BiciBús», una modalitat sostenible de transport escolar

Per Redacció

Cartell de l'activitat BiciBús
Cartell de l'activitat BiciBús | Cedida

Des de l'inici del curs escolar, des de l'Associació de Mares i Pares de l'escola La Bòbila ha posat en marxa la iniciativa «BiciBús», una modalitat sostenible de transport escolar. L'activitat tindrà lloc tots els divendres del calendari escolar i el trajecte serà des de l'antiga estació de trens –situada al barri de l'Eixample– fins a l'escola La Bòbila –amb una aturada a l'avinguda del Baix Camp i la cantonada del passeig de La Salle–. El funcionament del BiciBús consistirà, únicament, en l'anada a l'escola –sortint a les 8:40 hores– per tal d'arribar a l'escola a temps per tots els grups donada l'esglaonada entrada al centre per motius de la covid-19.

Aquesta iniciativa és un petit pas per visualitzar la gran quantitat de famílies que opten per aquest transport, més saludable i sostenible. Amb el temps, des de l'Associació de Mares i Pares del centre els agradaria poder impulsar diferents línies cap a l'escola La Bòbila, des de barris o punts de sortida diferents. Per tot plegat conviden a altres escoles i associacions de famílies a promoure aquest transport. Manifesten que, "Cambrils és una ciutat amiga de la bicicleta i creiem que també és una bona forma de reivindicar més carrils bici dins els diferents barris, així com la limitació de vehicles en horaris escolars".
 

Comenta aquest article