Cultura

Teatre

Les entrades i abonaments per assistir a les representacions de «Escena Cambrils» es poden adquirir a través d'internet

Les entrades anticipades es poden adquirir al preu de 10 euros a la plataforma www.entradium.com o bé un abonament de 30 euros per les quatre funcions

Per Redacció

Cartell del cicle Escena Cambrils
Cartell del cicle Escena Cambrils | Cedida

El nou cicle de teatre professional per a públic adult Escena Cambrils (www.escenacambrils.cat) arribarà aquesta tardor al Teatre del Casal Parroquial (Plaça Església s/n) de la mà de Cap de Palaia Produccions. Ja s’han posat a la venda les entrades a través de la plataforma www.entradium.com. Del 16 d’octubre al 26 de novembre es podran veure quatre funcions amb una presència destacada de companyies professionals del Camp de Tarragona o amb la presència d’actors de les nostres comarques: Sobre els danys del tabac... i de les ostres (16 d’octubre), Hotel Flamingo (29 d’octubre), Les dones sàvies (13 de novembre) i Els dies mentits (26 de novembre).

Entrades a la venda per internet

Les entrades anticipades es poden adquirir des d’avui mateix al preu de 10 euros a la plataforma www.entradium.com. També s'ha creat un abonament de 30 euros que dona dret a les quatre funcions a la mateixa plataforma. A la taquilla del Teatre del Casal, el dia de la funció, el preu de cada entrada serà de 12 euros.

L’aforament del Teatre del Casal de Cambrils és actualment del 70% i, per tant, la capacitat de l’espai és de 180 persones.

Comenta aquest article