Societat

Ensenyament

El col·legi Cardenal Vidal i Barraquer lliura els diplomes de Cambridge als alumnes que han superat els exàmens oficials

Per Redacció

Foto de grups dels alumnes que van rebre el seu diploma
Foto de grups dels alumnes que van rebre el seu diploma | Cedida

Una setantena d’alumnes del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer van recollir aquest passat dimarts els seus diplomes acreditatius del nivell d’anglès dels exàmens que realitza al centre la Universitat de Cambridge. L’acte del lliurament de diplomes va tenir lloc al pati interior de l’edifici La Salle del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer. L’alumnat va participar en exàmens dels nivells Movers i Flyers (a Primària), KET (Key English Test), PET (Preliminary English Test) i First Certificate (a l’ESO).

Com a centre examinador, el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer va acollir els exàmens el passat mes de maig. L’alumnat va haver de superar proves de gramàtica, redacció, expressió oral i comprensió auditiva. Totes aquestes proves són enviades després a la Universitat de Cambridge, on són avaluades pel seu professorat.

Tot l’alumnat de l’escola té la possibilitat de presentar-se a aquests exàmens a partir de 4t de primària, per tal d’acreditar el seu nivell d’anglès. Per tal de preparar a l’alumnat, el propi centre ofereix classes d’anglès extraescolars que començaran el mes d’octubre. A primària s’ofereixen els nivells de Movers i Flyers. Els primers acostumen a ser alumnes de 4t i 5è (en funció del nivell), mentre que els segons són de 5è i 6è. A partir de l’ESO, l’alumnat es pot presentar als nivells KET i PET, que s’estudia a 1r i 2n i a 3r i 4t, respectivament, sempre depenent del nivell de coneixement de la llengua dels nois i noies.

Acte de lliurament dels diplomes

L’acte de lliurament de diplomes va comptar amb la presència del president de la Fundació del Cardenal Vidal i Barraquer, Francesc Recasens i el director de l’European College, Ramón Solé i la directora del centre, Pilar Bas. També hi van participar les professores d’anglès de l’escola Esperanza Miguel, Sònia López, Saray Torrado i Eulàlia Cedó. En acabar l’acte de lliurament, els participants es van fer la fotografia de família i l’escola va oferir un aperitiu als participants en l’acte.

Diferents imatges de l'acte que va tenir lloc el passat dimarts a l'edifici de La Salle