Informació general

Política

Cambrils En Comú: «Tot i que la moció de censura és un instrument legítim, no és ètic utilitzar-la només per a la projecció personal i pactar amb sigui a qualsevol preu»

Per Redacció

Ple de la moció de censura, poc abans del seu inici
Ple de la moció de censura, poc abans del seu inici | Lluís Rovira i Barenys

Cambrils En Comú ha emès un comunicat de premsa per valorar la moció de censura i el canvi de forces propiciat a l'equip de govern municipal. Segons han manifestat des de la formació, "el govern de Cambrils –liderat per Camí Mendoza– s'ha caracteritzat, durant els dos primers anys i mig de mandat, per la passivitat, la inacció i la falta d'un projecte clar i visió de ciutat. D'altres municipis del nostre entorn han estat capaços, tot i la pandèmia, de generar nous projectes".

Cambrils En Comú ha criticat que, "la moció de censura que ha fet alcalde Oliver Klein respon només a una ambició personal desmesurada per arribar a presidir el govern municipal. Ni els regidors de l'NMC –que han estat al govern durant aquests dos anys– s'han destacat per la seva acció de govern ni durant els quatre anys anteriors, l'NMC va fer cap mena d'oposició. Tot i que la moció de censura és un instrument legítim, no és ètic utilitzar-la només per a la projecció personal i acabar pactant amb qui sigui a qualsevol preu i sense miraments".

En el seu comunicat de premsa, Cambrils En Comú manifesta que, "els regidors de Ciutadans (de les restes que en queden), els regidors del PSC (de les restes que en queden) i els que ja van abandonar els partits amb els que es van presentar a les eleccions no han sabut fer cap mena d'oposició. L'oposició, escassa pel nombre de regidors (només un) ha estat liderada pel PP. El PSC ha renunciat a encapçalar l'oposició i s'ha limitat a executar una mena de venjança sense substància".

Segons la formació, "a Cambrils En Comú estem convençuts que tot plegat només és una maniobra per posicionar-se de cara a les eleccions de 2023 i que aquelles persones que durant dos anys i mig no han estat capaces de treballar amb eficiència per la ciutat, difícilment seran capaces de treballar-hi en els 18 mesos que falten per acabar el mandat. La nostra feina, ara més que mai, continuarà centrada en fer oposició des de fora de l'Ajuntament i en teixir aliances i complicitats per governar a partir de 2023".

Comenta aquest article