Cultura

Espectacle

Art i música s'uneixen a Reus de la mà dels artistes cambrilencs David Callau, Alfredo Panebianco i Vania del Monaco

L'església Prioral de Sant Pere de Reus va acollir, el passat 19 de setembre al, el X Festival Internacional de Guitarra "Guitarreus 2021"

Per Redacció

Un moment de l'actuació conjunta dels artistes David Callau, Alfredo Panebianco i Vania del Monaco
Un moment de l'actuació conjunta dels artistes David Callau, Alfredo Panebianco i Vania del Monaco | Cedida
L'església Prioral de Sant Pere de Reus va acollir, el passat 19 de setembre al, el X Festival Internacional de Guitarra "Guitarreus 2021". En aquesta ocasió es va comptar amb un cartell d'artistes cambrilencs ja que es va unir l'art del pintor, escultor i muralista –David Callau Gené– amb les guitarres d'Alfredo Panebianco i Vania del Monaco. Tots tres van recrear un projecte audiovisual innovador i multidisciplinari en el què es van barrejar la música i les arts plàstiques d'una manera única. Reus va ser l'escenari d'aquesta performance, on Callau va pintar un quadre en directe, mentre que la parella de guitarristes el van acompanyar musicalment en la seva creació. El pintor cambrilenc va anar pintant algunes de les imatges més emblemàtiques de la capital reusenca donant lloc a una impressionat obra que va aixecar l'ovació dels assistents.

L'espectacle va tenir una gran acollida per part del públic que va omplir l'emblemàtic temple. Hi van acudir l'alcalde de Reus –Carles Pellicer–, el mossèn –Joan Anton Cedó–, el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Reus –Daniel Recasens–, la directora de festes i festivals de l'Institut Reus Cultura –Iolanda Fontgivell–, entre d'altres. El Festival es va tancar amb l'actuació del quartet Cantahualpa i el seu espectacle "Canciones de dos mundos", entre Catalunya i Sud-amèrica.

Diferents imatges de l'espectacle artístic i musical

 

Comenta aquest article