Informació general

Nou govern municipal

Es fa públic el repartiment de les àrees de gestió del nou govern municipal

Aquest matí s'ha donat a conèixer el nou cartipàs municipal que quedarà constituït en el ple que se celebrarà en els propers dies

Per Lluís Rovira i Barenys

Juan Carlos Romera, Ana López, Oliver Klein, David Chatelain i Enric Daza
Juan Carlos Romera, Ana López, Oliver Klein, David Chatelain i Enric Daza | Lluís Rovira i Barenys

Aquest matí s'han donat a conèixer les àrees que presidiran els regidors del nou equip de govern municipal un cop es formalitzi el tràmit obligatori de l'aprovació per ple, que tindrà lloc en els propers dies. El nou esquema municipal ha seguit força el model que hi havia fins ara i s'han desdoblat dues regidories per tal de fer efectiu el repartiment entre tots els regidors. Se separen Ensenyament i Recursos Humans, per una banda i també Serveis Generals de Protecció Ciutadana, per una altra.

Les àrees queden repartides de la següent manera:

-Ana López (PSC): Recursos Humans

-Josep M. Vallès (PSC): Serveis Generals i Medi Ambient

-Yolanda Quílez (PSC): Drets Socials i Salut

-Íngrid Duch (PSC): Ensenyament

-Enric Daza (NMC): Urbanisme, Activitats i Obra Pública

-Natàlia Pleguezuelos (NMC): Joventut i Esports

-Juan Carlos Romera (Cs): Promoció Econòmica i Participació

-Santiago Gámez (Cs): Contractació i Govern Obert

-Yolanda Burgos (Cs): Turisme

-David Chatelain (PP): Hisenda

-Patricia de Miguel (no adscrita): Seguretat Ciutadana

-Joan M Artigau (no adscrit): Cultura i Festes

L'alcalde, Oliver Klein ha precisat que l'augment de regidories no suposarà un augment de la despesa municipal i ha detallat que només hi haurà una sola dedicació exclusiva que serà la seva com a alcalde. Ana López, portaveu del PSC, ha precisat que s'ha fet un repartiment de la feina. Ha fet una menció especial en l'àrea de Serveis Generals que tindrà a Josep M. Vallès com a regidor responsable. A aquesta àrea correspon el tema de la neteja urbana i en aquest sentit s'ha destacat la llarga experiència de Vallès a l'administració per mirar de solucionar aquest tema. Després de presentar les àrees encapçalades pel PSC ha manifestat que "no venim a trencar res".

A continuació el portaveu de Ciutadans, Juan Carlos Romera, ha presentat les tres àrees dels regidors de la formació taronja destacant que es treballarà per la captació de subvencions i que contemplava projectes orientats a la millora de la dinàmica de l'OAC. Per la seva part, Enric Daza ho ha fet amb les de l'NMC on els dos regidors mantenen les àrees que tenien. Daza ha explicat que seguirien endavant els grans projectes i que miraria d'impulsar el polígon Belianes i que en l'àmbit de l'Esport es mirarà d'atendre les demandes de nous equipaments esportius.

David Chatelain, que serà el nou regidor d'Hisenda, ha explicat que en aquest moment de l'any, "la tramitació de les ordenances fiscals i l'elaboració del pressupost municipal són temes cabdals i si féssim modificacions profundes alteraríem el calendari. Farem una política de prudència per tal de preparar un canvi més profund de cara als propers pressupostos i ordenances. Hi haurà canvis però no seran el ràpids que voldríem". Chatelain també s'ha compromès a accelerar els processos administratius

 

 

 

Comenta aquest article