Informació general

Política

Matías Alonso, diputat de Cs: «És una molt bona notícia tenir un nou govern a l'Ajuntament de Cambrils; treballarem per a tots sense cap mena de sectarisme»

Els diputats de Ciutadans al Parlament –Matías Alonso i Anna Grau–, juntament amb altres càrrecs del partit, han recolzat, aquest matí, els regidors de Ciutadans de Cambrils poc abans de l'inici del ple de la moció de censura

Per Berta Ruiz

Matías Alonso, acompanyat d'Anna Grau i altres càrrecs de Ciutadans, aquest matí, davant l'Ajuntament cambrilenc
Matías Alonso, acompanyat d'Anna Grau i altres càrrecs de Ciutadans, aquest matí, davant l'Ajuntament cambrilenc | Lluís Rovira i Barenys

Els diputats de Ciutadans al Parlament –Matías Alonso i Anna Grau–, juntament amb altres càrrecs del partit, han recolzat, aquest matí, els regidors de Ciutadans de Cambrils poc abans de l'inici del ple de la moció de censura que s'ha iniciat a les 12 hores del migdia. L'atenció als mitjans de comunicació s'ha fet a les portes de la plaça de la Vila, poc després de dos quarts de dotze. En aquesta acció de suport, el diputat Matías Alonso ha explicat que, "avui estem aquí per mostrar el suport de la direcció provincial i autonòmica de Ciutadans al grup municipal en aquesta moció de censura. La majoria que avui quedarà reflectida al ple ja era possible al maig de 2019; aleshores no va ser possible però en realitat és una molt bona notícia –encara que arribi dos anys tard– per Cambrils i per al conjunt dels cambrilencs. En aquest temps, l'oposició de Cs ha estat ferma, ha estat cohesionada, ha estat solvent i ha estat lleial amb el conjunt dels cambrilencs i això s'ha pogut constatar".

Matías Alonso: "És una molt bona notícia que es comenci a treballar en la gestió"

Segons ha comentat Alonso, "també s'ha pogut constatar la manca de consens i la manca de lideratge per part del govern de la senyora Mendoza. El que cal –en aquests temps de crisi que s'estan vivint per la situació pandèmica de la covid-19– és tenir un govern que gestioni, que gestioni bé i que treballi per al conjunt dels ciutadans cambrilencs; això és el que busquem amb aquesta nova majoria. Una nova majoria àmplia, una majoria sòlida i solvent i això és veurà quan es constitueixin les noves regidories de govern a partir dels propers dies. És una molt bona notícia per als cambrilencs, és una molt bona notícia que es comenci a treballar en la gestió, que es comenci a pensar en el consens i que es treballi per al conjunt dels ciutadans de Cambrils que han vist amb preocupació com, en aquesta situació de crisi, el govern –a banda de gestionar malament– ha fet coses com l'adquisició del celler de la Cooperativa o també el concurs de guinguetes que s'ha plantejat en unes condicions que pensem que no són les adients. És una molt bona notícia tenir un nou govern a l'Ajuntament de Cambrils; treballarem per a tots sense cap mena de sectarisme".

Comenta aquest article