Informació general

Política

Raquel Sans, diputada d'ERC: «Avui és un dia trist, perquè Cambrils hi perd; perd un projecte format per bones persones que s'estimen el municipi»

Regidors, regidores, alcaldes i alcaldesses i altres càrrecs d'ERC arribats de diferents punts de Catalunya s'han concentrat, aquest matí a la plaça de l'Ajuntament, per donar suport a l'alcaldessa de Cambrils –Camí Mendoza– i els regidors d'ERC

Per Berta Ruiz

La diputada Raquel Sans, acompanyada de càrrecs d'ERC, ha fet una intervenció davant de l'edifici consistorial
La diputada Raquel Sans, acompanyada de càrrecs d'ERC, ha fet una intervenció davant de l'edifici consistorial | Lluís Rovira i Barenys
Representants d'ERC d'arreu de la demarcació tarragonina i també regidors, regidores, alcaldes i alcaldesses arribats de diferents punts de Catalunya s'han concentrat, avui a les onze del matí a la plaça de l'Ajuntament, per recolzar l'alcaldessa de Cambrils –Camí Mendoza– i els regidors d'ERC, moments abans que s'iniciés el ple de la moció de censura que ha de donar lloc a un nou equip de govern. L'acte ha estat encapçalat per la diputada i vicesecretària general de Dones, Raquel Sans Guerra i altres càrrecs electes del territori com l'alcalde de Tarragona –Pau Ricomà–, el diputat d'ERC –Carles Castillo; l'alcaldessa de Figueres –Agnès Lladó–, l'alcaldessa de Sant Cugat –Mireia Ingla–, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú –Olga Arnau– o la presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M. Abelló, entre d'altres.

Raquel Sans, diputada: "Guanyen els interessos particulars i partidistes per formar una aliança que arriba de forma estranya, que arriba en un moment que no està gens justificat"

En una primera intervenció, la diputada Raquel Sans ha explicat que, "avui som aquí donant suport a l'equip liderat per la Camí Mendoza; avui, per a nosaltres és un dia trist, perquè entenem que és un dia en el què Cambrils hi perd; perd un projecte col·lectiu i perd un projecte format per bones persones, per gent que s'estima el municipi. Avui hi perd aquest projecte col·lectiu que ha mirat des del primer moment per al municipi de Cambrils i guanyen els interessos particulars i partidistes per formar una aliança que arriba de forma estranya, que arriba en un moment que no està gens justificat. Quan no funcionen els pactes o quan no funcionen les confiances, el primer que es fa és parlar i aquí no s'ha parlat. Aquí s'ha buscat una aliança que dona l'alcaldia a un projecte individual i personal i, per tant, entenem que això no funciona. Som aquí per demostrar que el d'ERC és un projecte col·lectiu, és un projecte de persones, però també aquest projecte de país. Estem convençudes que els regidors d'ERC de Cambrils treballaran des de l'oposició per seguir prioritzant el municipi. Emplacem a la ciutadania de Cambrils que miri el 2023 i doni suport a una candidatura que de ben segur seguirà lluitant i treballant pel municipi".

Agnès Lladó, alcaldessa de Figueres: "El que passa avui, aquí a Cambrils, no és política; són interessos personals i partidistes"

Tot seguit, en representació de les alcaldesses i alcaldes que han vingut d'arreu del país, l'alcaldessa de Figueres Agnès Lladó –l'arribada de més lluny– ha pres la paraula per mostrar el seu suport a Camí Mendoza i la resta de regidors d'ERC. Segons ha dit, "la gent d'ERC ens posem en política perquè som molt conscients que la política serveix per transformar la vida de les persones, per posar les persones al centre, per fer que gaudeixin d'un millor benestar i això no es pot fer d'altra manera que acompanyant i generant confiança i credibilitat; això és el que ha fet la Camí, i ho ha fet molt bé amb tots els seus companys regidors, perquè són un equip, perquè ho han treballat des del primer minut, perquè creu en un Cambrils que té totes les potencialitats, perquè hem estat batallant durant els dos últims anys en una situació molt complicada i complexa però sense perdre mai de vista que aquesta situació de pandèmia passaria; amb una emergència sanitària que ens ha trastocat a tots, però també amb una emergència social que necessita polítiques que pensin en posar les persones al centre. El que passa avui, aquí a Cambrils, no és política; són interessos personals i partidistes que no tenen res a veure amb el que la gent necessita".

Camí Mendoza: "Avui estic més forta que mai amb el recolzament de tots els companys d'arreu del país"

Per cloure l'acte de suport ha intervingut l'alcaldessa de Cambrils –Camí Mendoza– qui s'ha mostrat molt agraïda pel recolzament rebut per part de tots els companys "d'aquest partit tant noble com és ERC". Tal com ha dit, "han vingut avui per transmetre'ns ànims pels difícils moments que vivim a nivell personal i també per encoratjar-nos en aquesta nova etapa i així ho afrontarem. Portem gairebé 15 dies gestionant aquesta situació; avui estic més forta que mai amb el recolzament de tots els companys d'arreu del país. Moltes gràcies per aquest recolzament, estem molt forts per afrontar el plenari que tot just ara afrontem i el nou paper que haurem de fer per defensar els interessos dels cambrilencs i cambrilenques".
L'alcaldessa, Camí Mendoza, i els regidors cambrilencs han rebut l'escalf d'alcaldes , alcaldesses i altres càrrecs del partit / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article