Esports

Vela

Joan Domingo i Iker Múgica del CN Cambrils pugen al pòdium del XI Trofeu Mar d'Empúries d'Optimist

Per Redacció

Equip de regatistes del CN Cambrils que es va desplaçar a la competició, aquest passat cap de setmana
Equip de regatistes del CN Cambrils que es va desplaçar a la competició, aquest passat cap de setmana | Cedida

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils, Joan Domingo i Iker Múgica, es van proclamar primer i segon respectivament en G1 sub13, i segon i tercer de la general al XI Trofeu Mar d'Empúries d'Optimist. Tant Domingo com Múgica van celebrar amb molta il·lusió els grans resultats després de l'esforç realitzat al llarg del passat cap de setmana. La competició, organitzada pel Club Nàutic l'Escala els dies 25 i 26 de setembre, va ser la primera regata del Circuit Català d'Optimist a Catalunya. Amb molt bones condicions meteorològiques per navegar, els gairebé 150 regatistes participants de tot Catalunya van poder realitzar tres proves dissabte i dues més diumenge.

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils que hi van prendre part en G1 van ser Joan Domingo, Iker Múgica, Miguel Garcia, Joan Fargas, Pepe Peñaranda, Félix Ramos, Cristina Guillén, Daniel Pérez, Gisel Fontana, Roger Ramon, Albert Gimeno, Sergi Muñoz, Gonzalo Alberto i Joan Gil. En G2 hi van participar Joris Rubio, del qual cal destacar la seva cinquena posició de la general; Darío Alvaredo, Elena López, Martina Garcia, Maria Vilanova, Irene Isasa i Yago Alegret. Tots ells van estar acompanyats dels seus entrenadors Bea Muro, Leandre Garcia i Oriol Oliva, que destaquen el compromís que els joves regatistes demostren en cada competició. L'equip d'entrenadors del CNCB remarca especialment les ganes dels regatistes d’aprendre de cada experiència i l'afany de superar-se. De fet cinc regatistes del CNCB es van posicionar en el top 10 de la competició.

Les següents cites del Circuit Català d’Optimist abans que acabi l’any seran a Roses els dies 23 i 24 octubre i al Club Nàutic Vilanova els dies 20 i 21 de novembre.

A dalt, imatge de la regata; a sota, el podi amb els regatistes cambrilencs Joan Domingo i Iker Múgica en el primer i segon lloc

 

Comenta aquest article