Cultura

Teatre

El cicle «Diumenges al Teatre» s'estrena amb l'obra «El Monstre de Colors» i un ple absolut

Per Redacció

L'espectacle "El monstre de colors" va omplir de públic el teatre del Casal Parroquial
L'espectacle "El monstre de colors" va omplir de públic el teatre del Casal Parroquial | Cedida (Facebook Cambrils Cultura)

Ahir a la tarda, al Teatre del Casal Parroquial de l'església de Sant Pere, es va estrenar el cicle familiar "Diumenges al Teatre" –organitzat pel Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils–. Ho va fer amb l'obra de teatre "El Monstre de Colors" de Tutatis-Transeduca. De fet, aquesta mateixa obra va tenir molt d'èxit en l'edició de primavera del cicle i, a causa de l’aforament reduït molta gent es va quedar fora i van demanar que la tornessin a programar. En aquesta segona sessió, també es va assolir un ple absolut i les entrades estaven exhaurides des de feia dies. Petits i grans van passar una estona molt divertida i entretinguda amb aquest espectacle que és una adaptació teatral del conegut llibre d'Anna Llenas que viatja pel món de les emocions a través dels colors.  

Dues obres més els diumenges 17 d'octubre i 14 de novembre

El cicle "Diumenges al Teatre" continuarà el diumenge 17 d’octubre amb una obra del grup local La Teca Teatre. La companyia cambrilenca oferirà l’espectacle "M. De Màgia (sense vareta)", que explica les aventures d’un bosc, tres personatges i un pou de desitjos. La programació acabarà el 14 de novembre amb “Valentina Quàntica” de la companyia de teatre Anna Roca, que combina la curiositat innata dels infants, l'empoderament femení i emergència climàtica, en el marc de les activitats organitzades amb motiu de la Setmana de la Ciència. 

El cicle està organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils amb la col·laboració de La Teca Teatre. Les entrades es poden adquirir al web www.entradium.com. Tots els espectacles s’oferiran a les 17:30 h al Teatre del Casal Parroquial (plaça de l’Església de Sant Pere, s/n) i el preu de l’entrada serà de 4 euros.  

Comenta aquest article