Cultura

Música

L'espectacle Tres Tenors enceta el Cicle de Tardor de La Cripta

“Un concert a tres veus” és un espectacle musical còmic de la companyia T-Gràcia amb un programa que va de les napolitanes a la òpera

Per Andreu Dalmau

L'espectacle Tres Tenors es va representar, ahir, a la Cripta de l'Ermita
L'espectacle Tres Tenors es va representar, ahir, a la Cripta de l'Ermita | Andreu Dalmau

El públic tornava a la Cripta de l’Ermita després de l’estiu per gaudir de l’espectacle de Tres Tenors. El Cicle de Tardor va començar ahir diumenge amb el programa “Un concert a tres veus”, un musical còmic produït per la companyia T-Gràcia.
Els protagonistes de l’espectacle eren dos tenors i una soprano, l’encarregada de “suplir” el “tercer tenor”. Aquest suposat tercer tenor era l’Enrico, un personatge que apareixia a través del so. Un altre personatge que també apareixia pels altaveus era l’Alexa, la intel·ligència artificial que introduïa algunes cançons. A més a més del so, també van tenir un paper important en l’actuació el joc de llums i el vestuari dels cantants que els caracteritzava en funció del bloc.
El concert va començar amb la interpretació d’algunes peces de coneguts musicals: Els Miserables, La Bella i la Bèstia i El fantasma de l'òpera. El segon bloc estava integrat per napolitanes, entre les quals va destacar “O sole mio”. La tercera i última part la conformaven àries d’òpera com “Madamme Butterfly”, “La donna è mobile” o “Nessum dorna”.
El públic va gaudir de valent, tant amb els gags que es feien entre peça i peça com amb la interpretació mateixa de les cançons, i va aplaudir de peu el final del concert. Abans d’acabar, els cantants van oferir com a bis “Brindisi”, la famosa ària de La Traviata.
La propera cita a La Cripta de l’Ermita és el concert del Cor Scherzo, el proper diumenge 17 d’octubre. L’entrada costa 10€ i es pot adquirir a entradium.com.

Comenta aquest article