Informació general

Concentració

Les Àvies i Avis decideixen la continuïtat de les concentracions quinzenals al port durant el mes d'octubre

La pluja va alterar el ritme setmanal de les concentracions de les Àvies i Avis, ahir, a la plaça de la Vila, tot just el dia en el que s'havia de reprendre la manifestació en moviment

Per Lluís Rovira i Barenys

Les Àvies i Avis es van haver de refugiar sota els porxos de la plaça de la Vila
Les Àvies i Avis es van haver de refugiar sota els porxos de la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

La pluja va alterar el ritme setmanal de les concentracions de les Àvies i Avis, ahir, a la plaça de la Vila, tot just el dia en el que s'havia de reprendre la manifestació en moviment, tal i com es feia abans de les restriccions de la pandèmia. Ahir es van haver de refugiar sota els porxos de la plaça i van aprofitar per fer una assemblea oberta en la que es va decidir que es mantindrien les concentracions quinzenals al port durant el mes d'octubre però en horari diferent. Aquestes concentracions es faran a les 12 h del matí, al mateix lloc, al costat de les escales reials. Més endavant es decidirà si es continuen fent durant l'hivern o bé es fa un parèntesi fins la primavera vinent. La primera d'aquests concentracions es farà el proper 3 d'octubre.

D'altra banda, les Àvies i Avis també van comentar en l'assemblea que estan pendents de conèixer la proposta de l'ANC local de cara a les mobilitzacions que es faran de l'1 al 3 d'octubre a diferents punts del territori. En aquest sentit s'està pendent de participar a la marxa que es farà el 2 d'octubre entre Vinaròs i la Ràpita. Un cop acabada l'assemblea es va cantar els Segadors i es van fer crits a favor de la independència.

Comenta aquest article