Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Turisme

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant organitza dues activitats gratuïtes per celebrar el Dia Mundial del Turisme

Per Redacció

Imatge del trenet turístic de l'Hospitalet de l'Infant
Imatge del trenet turístic de l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Turisme, el dilluns 27 de setembre, la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet ha organitzat dues activitats gratuïtes per demà dissabte 25 de setembre:

- A les 10:30 h, una visita guiada a l'antic Molí de Vandellòs, que avui dia és un centre d'interpretació de l'oli, on es mostra el procés d'elaboració de l'oli; i on es conserva la maquinària original i diverses eines.

- A les 12:00 h, un tour panoràmic per l'Hospitalet de l'Infant amb el trenet turístic.

Per participar en aquestes activitats cal inscripció prèvia. Les persones interessades han d'enviar un correu electrònic a turisme@vandellos-hospitalet.cat. Les places són limitades.

El Dia Mundial del Turisme fomenta la sensibilització respecte al valor social, cultural, polític i econòmic del turisme i la contribució que el sector pot fer als Objectius de Desenvolupament Sostenible. Aquest 2021, aquesta efemèride se celebra arreu del món sota el lema «Turisme per a un creixement inclusiu»