Esports

Vela

El Món de l'Ona II guanya la 40a Regata de Creuers Santa Tecla del Reial Club Nàutic de Tarragona

L’embarcació del Club Nàutic Cambrils, de Ramon Cañellas, va quedar primera a la competició celebrada el passat cap de setmana en aigües de Tarragona

Per Redacció

Imatge de la disputa de la regata
Imatge de la disputa de la regata | Cedida

La tradicional prova de creuers del Reial Club Nàutic de Tarragona tenia lloc el passat cap de setmana i va aplegar un total de 22 embarcacions amb 65 membres entre tripulants i armadors. Els regatistes van gaudir d’unes excel·lents condicions meteorològiques el dissabte i, en canvi, van patir l’absència de vent durant la jornada de diumenge. Les classes participants van ser Promo, ORC1 i ORC2. L'embarcació del CNCB el Món de l’Ona II, de Ramon Cañellas, prenia part en la categoria ORC1 i va quedar primera a la classificació.

L'equip del Món de l'Ona II ha demostrat el seu gran nivell al llarg de tot l'estiu aconseguint la primera posició a les Trobades Socials de Creuers celebrades tots les diumenges de juliol i agost al CNCB. Al mes de juliol es van proclamar també guanyadors de la XIX Regata de Creuers Vent de Dalt del Club Nàutic Cambrils. Abans, al mes de març es van proclamar campions a la 41a edició de la Regata Columbretes –Gran Premi Aedas Homes del Club Nàutic Vilanova.

Imatge del podi de la prova

 

Comenta aquest article