Esports

Bàsquet

Els equips del CB Cambrils es posen a punt de cara a l'imminent inici de la competició de lliga

El sènior masculí del CB Cambrils tindrà jornada de descans aquest proper cap de setmana ja que el sènior del CB Salou que estava el seu grup i contra qui havia d'iniciar la competició de lliga, s’ha retirat de la competició

Per Redacció

Equip júnior femení del CB Cambrils a la pista de l'Alcover
Equip júnior femení del CB Cambrils a la pista de l'Alcover | Cedida

Aquest passat cap de setmana molts equips del CB Cambrils van jugar partits amistosos per fer el rodatge de cara a l’inici de la temporada.
El matí del dissabte 18 de setembre, l’aleví masculí blau i l’aleví femení va participar en les 12 hores del Basquet Manyanet de Reus. I el cadet femení i l’infantil masculí ho van fer al camp de l’escola Elisabet.
Per la tarda el sènior masculí tornava a jugar contra el CB la Selva, també com a visitant. Amb només 6 jugadors disponibles de l’equip, van pujar del júnior masculí 3 jugadors, que en tot moment van donar la cara per ajudar a l’equip. El partit va anar de més a menys, i es va notar la diferència de categoria, amb les circumstàncies en les que els cambrilencs es van presentar contra l’equip de la Selva del Camp.
La jornada de dissabte s’acabava amb el partit on el júnior femení s’enfrontava al sènior femení del CB Alcover. Equip dur i amb molt d’ofici, que va servir a les jugadores de cara a l’inici de la temporada el proper cap de setmana, aconseguint la victòria contra un rival de categoria superior.
El diumenge es van jugar dos partits. El cadet masculí, a camp del Reus-Ploms, i el júnior masculí a pista del Sots-21 del CB Vila-seca, un equip amb més edat i experiència, que es va notar durant tot el transcurs del partit.
La competició començarà aquest cap de setmana amb els júnior masculí a casa i el júnior i sènior femení a domicili. El sènior masculí tindrà jornada de descans ja que el sènior del CB Salou que estava el seu grup, s’ha retirat de la competició.

L'equip júnior del CB Cambrils va jugar contra el CB Vila-seca sub 21 / Foto: cedida

 

Comenta aquest article