Societat

Solidaritat

La jornada solidària «Deixa't prendre el pèl» recull més de 27.400 euros en favor de la campanya Pels valents contra el càncer infantil

Per Berta Ruiz

Imatge de la matinal solidària "Deixa't prendre el pèl", el passat diumenge al matí al Port
Imatge de la matinal solidària "Deixa't prendre el pèl", el passat diumenge al matí al Port | Berta Ruiz
La campanya solidària "Deixa't prendre el pèl" ha aconseguit recollir, fins a data d'avui, un total de 27.479,06 euros. Encara queda per recollir alguna aportació d'establiments col·laboradors i patrocinadors i el repte seguirà obert fins el 30 de setembre per a fer aportacions. Enguany, la cinquena edició, va reunir, més de 50 professionals de la barberia, perruqueria i l'estètica que van tallar el cabell, van pentinar i van fer la manicura amb l'objectiu de recaptar fons per a la campanya "Pels valents" en favor de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i per a la lluita contra el càncer infantil. Durant la jornada solidària, que va tenir lloc el passat diumenge al Port de Cambrils, es van fer un total de 749 serveis de barberia, perruqueria i estètica.
 
A més, com a novetats, també hi va haver professionals de perruqueria canina –que van tallar el cabell a gossos– i el Club Rem Cambrils es va sumar a la matinal solidària organitzant sortides en llagut des de les Escales Reials del Port. Per fer les sortides calia adquirir un tiquet solidari, el cost del qual també es donava íntegrament a la causa. Durant tot el matí es van vendre un total de 125 tiquets. Dins de la recaptació total també s'inclou marxandatge venut i el servei de bar que es va muntar.

 

Comenta aquest article