Informació general

Il·luminació nadalenca

Es comencen a instal·lar els llums de Nadal als carrers de Cambrils

Des de fa anys l'enllumenat nadalenc es va col·locant força temps abans però en aquesta ocasió l'inici d'aquesta operació ha coincidit amb el darrer dia d'estiu

Per Lluís Rovira i Barenys

Un operari instal·la un ornament de Nadal, aquest passat dimarts 21 de setembre
Un operari instal·la un ornament de Nadal, aquest passat dimarts 21 de setembre | Lluís Rovira i Barenys

Aquest passat dimarts 21 de setembre operaris de l'empresa Sece van començar a instal·lar l'enllumenat nadalenc a diferents carrers del Barri Antic. Des de fa anys l'enllumenat nadalenc es va col·locant força temps abans però en aquesta ocasió l'inici d'aquesta operació ha coincidit amb el darrer dia d'estiu i just un dia abans de l'inici de la tardor. Des de l'any 2011, l'Ajuntament de Cambrils va començar a instal·lar les llums de Nadal cap al mes d'octubre. Amb aquesta mesura es buscava un estalvi econòmic i assolir una major eficiència de les tasques que realitzava la brigada municipal, que fins l'any 2019 va ser l'encarregada de penjar i despenjar les llums de Nadal.

L'any passat, però, hi va haver canvis. El Departament de Serveis Generals de l'Ajuntament va treure a licitació un concurs que, per un costat, incloïa el muntatge i desmuntatge de les llums que el consistori té en propietat i, per altra banda, el lloguer de més ornaments, així com el seu muntatge i desmuntatge. Aquesta mesura es va fer, per una banda, per augmentar la il·luminació nadalenca als carrers de Cambrils i, per una altra banda, per deslliurar la brigada municipal d'aquestes tasques de col·locar, primer, i desmuntar, després, els ornaments nadalencs.

Comenta aquest article