Informació general

Es col·loca una barana al lateral de la riera d'Alforja en el tram entre la via del tren i la rotonda del carrer de l'Hospital

Per Judit Pinazo



Imatge d'uns operaris posant la barana, divendres passat a la tarda
La setmana passada es va començar a col·locar una barana al lateral dret (d'esquena al mar) de la riera d'Alforja. El tram en què es col·locarà la barana és el que hi ha entre el pont de la via del tren  fins a la rotonda del carrer de l'Hospital. El projecte de col·locar la barana, tal i com explicava en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital l'alcalde –Robert Benaiges–, feia temps que estava previst, però el procés de licitació i adjudicació ha estat molt lent.

Un dels principals objectius del projecte és millorar la seguretat i protegir els vianants, evitant així la possible caiguda a la riera. De fet, ja s'havien produït alguns accidents d'aquestes característiques.

Les baranes estan formades per tres tubs d'acer inoxidable  d'aproximadament 50 mil·límetres per al passamà i tres tubs inferiors d'aproximadament 33 mil·límetres.

El projecte ha comptat amb un pressupost de 146.831,49 euros.

Substitució de baranes

A banda de la col·locació de la nova barana, també s'han substituït les baranes del pont del carrer de Santa Joaquima de Vedruna, la passarel·la de vianant situada al costat nord de la via del tren i un tram de la barana al carrer dels Països Catalans.

Les substitucions s'han fet perquè les antigues baranes s'han fet molt velles i per unificar el disseny de les baranes a tots els trams.

Comenta aquest article