Informació general

Concentració

Les Àvies i Avis fan la darrera concentració de la temporada d'estiu al port

El proper dimecres. a la concentració de la plaça de la Vila, es votarà la possible continuïtat de les concentracions al port i el seu horari

Per Redacció

Imatge de la concentració d'ahir al port, de les Àvies i Avis
Imatge de la concentració d'ahir al port, de les Àvies i Avis | Cedida

Les Àvies i Avis van fer, ahir al vespre, la darrera concentració al port d'aquest estiu. En l'acte d'ahir eren 33 persones que es van mantenir en silenci durant un quart d'hora per, tot seguit, engegar la part més sorollosa amb el cant de l'Estaca i els crits i consignes en suport dels CDR, a favor de la independència i de la República Catalana i en contra de la justícia espanyola. L'acte es va tancar amb el cant dels Segadors. L'acte d'ahir va aglutiner moltes més mostres de suport que de rebuig per part dels vianants que passejaven per aquest indret del port.

Des del col·lectiu de les Àvies i Avis es feia el balanç de les accions reivindicatives fetes aquesta temporada d'estiu al port i mostraven la seva satisfacció per haver aconseguit mantenir aquesta concentració "perquè hem portat la nostra lluita al lloc on hi ha més gent passejant per Cambrils". Aquest proper dimecres, en la concentració setmanal de la plaça de la Vila, es votarà si es mantenen aquestes concentracions al port i en cas que es decideixi seguir endavant, s'haurà de decidir si es manté aquest horari actual o bé es passen al migdia.

Comenta aquest article