Informació general

Continuen les obres de reparació i millora del paviment a diferents carrers del municipi

Per Redacció



Aspecte de les obres a l'avinguda de Vidal i Barraquer aquest matí
L'Ajuntament de Cambrils executarà diferents obres de reparació i millora de diverses calçades de carrers del municipi durant les dues properes setmanes.

Entre els dies 7 i 11 de maig es retirarà l'asfalt de l'avinguda de Vidal i Barraquer i es tornarà a asfaltar de nou. Entre els dies 14 i 19 de maig també es realitzarà la mateixa operació al raval de Gràcia: es retirarà el paviment i es tornarà a asfaltar. D'altra banda, al carrer de Jerez –a la urbanització Marcambrils–, també s'executaran obres de millora del paviment de la calçada.

Durant els dies que durin aquestes obres estarà prohibit aparcar a les zones afectades i hi haurà talls parcials o totals de circulació de vehicles.

D'aquesta manera, la ruta alternativa per entrar a l'Eixample des de l'N-340 venint en sentit València serà pel carrer de Barcelona, o al centre urbà per l'avinguda del Baix Camp des de la intersecció de l'N-340 amb la carretera de Montbrió. D'altra banda, l'entrada al centre urbà provinent des de Reus o Tarragona per l'N-340 es podrà fer pel carrer del Camí de la Creu, continuat pel carrer de Pere Moretó fins a l'avinguda d'Adelaida.

Per sortir del centre urbà en sentit Reus i Tarragona es recomana fer-ho pel carrer del Camí de la Creu (davant del supermercat Lidl) i per sortir en direcció València, es recomana fer-ho pel carrer de Barcelona fins a l'N-340 o per l'avinguda del Baix Camp fins a la intersecció de les carreteres N-340 i carretera de Montbrió.

Comenta aquest article