Cultura

Música

El cicle de concerts a la Cripta obrirà la temporada de tardor, el 26 de setembre, amb l'espectacle Tres Tenors

Per Redacció

El cicle de la Cripta de l’Ermita obrirà la temporada el proper diumenge 26 de setembre amb el concert teatralitzat Tres Tenors de la companyia T. Gràcia
El cicle de la Cripta de l’Ermita obrirà la temporada el proper diumenge 26 de setembre amb el concert teatralitzat Tres Tenors de la companyia T. Gràcia | Cedida

El cicle de la Cripta de l’Ermita obrirà la temporada el proper diumenge 26 de setembre amb el concert teatralitzat Tres Tenors de la companyia T. Gràcia. La programació organitzada pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils i l’Associació Coral Verge, continuarà fins el 19 de desembre amb set actuacions a la Cripta i dues a altres espais, i incorpora els tres espectacles que formen part del Festival Accents.   

El cicle ofereix una gran varietat de concerts que donen cabuda a un ampli un ampli ventall d’estils i músiques, amb la voluntat d’arribar també a tots els públics. L’espai s’ha hagut d’adaptar a les mesures de seguretat establerts pel del sector cultural per a les arts escèniques i la música. L’aforament és del 70% de la capacitat inicial i la venda d’entrades és realitza online per la plataforma www.entradium.com. Els preus de la programació varien entre els 5€ i els 10€.  Són gratuïts,  però cal inscripció prèvia, el Concert de Nadal i el concert de Monkey Jane + tast de vins DO cat del festival l’Accents.    

El segon espectacle programat serà el concert Cants a la vida, ofert pel cor de cambra femení Scherzo, que es va haver d’anul·lar per la pandèmia, i que s’ha reprogramat pel diumenge 17 d’octubre.  

El següent diumenge, 24 d’octubre, arribarà la primera actuació del Festival Accents a Cambrils, amb una programació que s’estén per diferents municipis del territori. En aquesta ocasió, la cantautora Lídia Pujol presentarà Conversando con Cecilia, una trobada entre la paraula i música amb la convidada Marina Garcés.  

Seguint amb el Festival Accents, el diumenge 21 de novembre, la cantautora Lia Sampai, juntament amb el guitarrista Adrià Pagès, presentarà el seu segon treball, Amagatalls de llum.  

El 5 de desembre, Àstrid González Moracén, una joveníssima pianista destacada i excepcional que sorgeix a l’entorn de l’Escola de Música de Cambrils, interpretarà obres dels compositors Beethoven, Chopin i Granados.  

El 12 de desembre la Coral Verge del Camí presentarà el flautista Genís Piqué i el pianista Marc Torres, que conduiran el públic a un viatge a través de la història de la música, des de C.P.E. Bach fins a Debussy, tot passant per la música romàntica de Carl Reinecke.  

Finalment, el 19 de desembre, la Coral Verge del Camí oferirà el Concert de Nadal, que esdevé el tret de sortida de les festes nadalenques amb música, tradició i alegria.  

A més, la programació musical de tardor arribarà a altres espais. El 19 de novembre es traslladarà al Centre Cultural de Cambrils amb el concert de Money Jane amb tast de vins DO CAT, dins la programació del Festival Accents.  

Per altra banda, el dissabte 11 de desembre l’escenari serà el Casal Parroquial, que acollirà el concert d’Enma Fernández – Hey Chico de la Mar de Jaz. Enma Fernández, pianista, cantant, director musical, Showman i animal escènic, és un referent essencial de l’estil Rock and Roll, New Orleans i Latin jazz i en aquesta ocasió presenta el seu nou treball Hey chico!!   

Per a més informació podeu trucar al Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils 977 368484  o consultar el web www.cambrils.cat. També podeu seguir l’activitat cultural del municipi al perfil de Facebook https://www.facebook.com/cambrilscultura/ i a les xarxes socials twitter i instagram @CambrilsCultura.  

Comenta aquest article