Esports

Pol Vila del Club Nàutic Cambrils encapçala la classificació del campionat de Catalunya de vela de la classe Laser Radial

Per Redacció



Un moment del campionat que s'està disputant aquests dies a Salou
Marc Paris, del Club Nàutic l’Estartit, i Pol Vila, del Club Nàutic Cambrils, encapçalen la classificació del campionat de Catalunya de vela a les classes Europa i Laser Radial que s’està disputant aquests dies a  Salou, organitzat pel Club Nàutic de Salou, i que finalitzarà el proper cap de setmana.

A falta de dues jornades perquè s’acabi el campionat, la classificació a la classe Europa l’encapçala, com indicàvem, Marc Paris, de l’Estartit, seguit de Dani Codina, també del CN l’Estartit, i Helen Montilla, del CN Lloret. A la classe Laser Radial, el cambrilenc Pol Vila és el líder després d’haver-se disputat cinc regates, seguit de Bernat Galí i Míriam Carles, del CN Vilassar.
 
Els dos primers dies de competició es van caracteritzar pel vent de mestral, que, especialment durant la jornada de diumenge, va bufar amb intensitat i va fer que només es poguessin disputar dues regates. La força del vent, entre 21 i 25 nusos, va endarrerir fins i tot la sortida de les embarcacions a mar, mentre que el primer dia, amb vent de 12 a 18 nusos de mestral, rulant ponent, va permetre la disputa de tres mànegues.
 
El campionat finalitzarà el proper cap de setmana a Salou amb la disputa de les dues darreres jornades, amb la participació d’una seixantena d’embarcacions.

Comenta aquest article