Cultura

Concert

La Coral Verge del Camí recupera les actuacions fora vila amb un concert a la Vilella Baixa

Per Redacció

Concert de la Coral Verge del Camí a la Vilella Baixa, el passat dissabte
Concert de la Coral Verge del Camí a la Vilella Baixa, el passat dissabte | Cedida

La Coral Verge del Camí va actuar, el passat dissabte dia 11 de setembre, a la Vilella Baixa (Priorat) amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya oferint la seva darrera producció "El nostre confinament". El concert es va fer a l’escenari a l’aire lliure de l’Envelat de la Vilella Baixa a les 21:30 de la nit i amb tot l’aforament habilitat ple gràcies a la contractació de l'Ajuntament de la Vilella Baixa. En primer lloc l’alcaldessa –Marta Camp Viñallonga–, va fer el parlament institucional de la Diada Nacional i acte seguit va tenir lloc l’actuació de la Coral Verge del Camí dirigida per Robert Faltus.

L’espectacle “El nostre confinament” és un muntatge musical que fa un recull del que ha estat el confinament i les restriccions de mobilitat i de les activitats per una coral com la cambrilenca. Tot i les limitacions, s’ha pogut continuar amb l’activitat musical. Aquest espectacle ja es va fer a Cambrils, al juliol com a cloenda dels Concerts a la Cripta que organitzen l’Ajuntament de Cambrils i la Coral Verge del Camí. El muntatge combina cant coral en viu i parts enregistrades amb vídeo jugant amb escenografia i la il·luminació. A més, a l’Envelat de la Vilella Baixa, aquesta nit de dissabte passat, els cantaires van cantar sota un cel estrellat espectacular.

És important destacar que, aquesta actuació al Priorat, és el primer concert que ofereix la Coral Verge del Camí fora de Cambrils des que va començar la pandèmia del Covid19. Des de l’entitat es valora molt positivament aquesta actuació i l’aposta del consistori de la Vilella Baixa per fomentar el cant coral i la reactivació de l’activitat cultural.

Properes dates del Concert “El nostre confinament”

Després de l’estrena de l’espectacle a la Cripta de l’Ermita el passat dia 4 de juliol, la Coral tornarà a oferir el repertori de "El nostre confinament" a Cambrils, el proper dia 25 de setembre al Teatre del Casal de la parròquia de Sant Pere a les 21:30 hores. Les entrades es podran adquirir a través de www.entradium.com i el mateix dia del concert a partir de les 20.30 hores. També es podrà escoltar el 14 de novembre a l’auditori de l’Hospitalet de l’Infant.

Després dels compromisos de la Festa Major i la Diada Nacional de Catalunya, la Coral torna als assajos habituals dels divendres. Aquesta setmana començarà el nou repertori per al Concert de Nadal, del diumenge 19 de desembre. Si alguna persona està interessada en formar part de la Coral els assajos presencials són a la Cripta de l’Ermita de Cambrils els divendres a les 21:30 hores.

Comenta aquest article