Informació general

Detencions

La Policia Local deté un veí de Salou que conduïa un vehicle d'alta gamma amb irregularitats i una alerta de les autoritats alemanyes

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local
Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local | Cedida (Twitter Policia Local)
Ahir dimecres, cap a les 9.30 hores del matí, durant un servei de vigilància de la Policia Local al barri del Molí de la Torre, els agents van aturar un cotxe d'alta gamma –de la marca Mercedes– amb matrícula de Romania. Després de realitzar diferents gestions, els agents van comprovar que el vehicle tenia diverses irregularitats i una alerta de les autoritats alemanyes. El vehicle va ser intervingut i el conductor –veí de Salou de 41 anys– va ser detingut. La Policia Local va instruir les diligències pertinents.

Detingut un jove de 19 anys per un delicte de furt en un establiment de la zona del Regueral

D'altra banda, la Policia Local va rebre l'avís, el passat dilluns cap a les 23.28 hores de la nit, que s'havia produït la sostracció d'una cartera en un establiment de la zona de Prat d'en Forés-Regueral. Els agents van realitzar diferents gestions i, finalment, van poder localitzar l'autor del furt –un home de 19 anys veí de Cambrils– al carrer de València. Es van poder recuperar els objectes i l'individu va ser detingut. La Policia Local va instruir diligències per furt i estafa, així com atemptat contra els agents.

Comenta aquest article