Cultura

Documental

El cinema Rambla de l'Art projectarà, demà, el documental «La capsa vermella. La guerra infinita d'Antoni Campañà»

Per Redacció

Cartell del documental "La capsa vermella. La guerra infinta d'Antoni Campañà"
Cartell del documental "La capsa vermella. La guerra infinta d'Antoni Campañà" | Cedida

El cinema Rambla de l'Art acollirà, demà dimecres 15 de setembre a les 20.15 hores, la projecció del documental "La capsa vermella. La guerra infinita d'Antoni Campañà". Ocultes en una casa de Sant Cugat del Vallès a punt de ser enderrocada, apareixen dues capses vermelles. A l'interior s'hi amaga un tresor totalment inesperat: milers de fotografies que Antoni Campañà Bandranas (1906-1989) va fer durant els tres anys de la Guerra Civil espanyola. La sessió comptarà amb l'assistència dels directors Toni Monné i Arnau González i Vilalta.

Per assistir cal inscripció prèvia a centrecultural@cambrils.cat o trucant al telèfon 977 36 90 60. Hi haurà aforament limitat d'acord amb les limitacions de la covid-19.

Macroexposició fotogràfica d'Antoni Campañà a la sala Àgora, sala Àmbits i Torre del Port

Aquest projecció documental se suma a la macroexposició fotogràfica amb material d'Antoni Campañà que es va inaugurar el passat dijous en tres espais: la sala Àgora, la sala Àmbits i la Torre del Port. La sala Àgora mostra fotografies posteriors a l'any 1935 en les que es veuen un ventall de temàtiques diferents. A la sala Àmbits la selecció fotogràfica se centra entre els anys 1939 i 1945. La Torre del Port mostra tot un seguit d’imatges de la vida al barri del port a la dècada dels anys vint del segle passat.

Comenta aquest article