El Cambrils Unió s'endú la victòria contra l'Escola Ebre en el darrer partit amistós abans de l'inici de la temporada

Imatge de l'alineació del Cambrils Unió al trofeu disputat a Amposta, el passat 4 de setembre | Cedida (Francesc Fàbregas)
Aquest passat dissabte, el Cambrils Unió va disputar un partit amistós contra l'Escola Ebre, a Tortosa. L'equip ebrenc juga a la mateixa categoria que els cambrilencs –Segona Catalana, però dins del grup Ebre–. En línies generals es va poder veure un bon partit d'ambdós equips, tot i que en la primera part, els dos conjunts van desplegar un joc una mica revolucionat i amb molta pressa per arribar a la porteria rival, provocant alguns desajustos en el mig del camp. En la seva part, el Cambrils Unió va sortir més ben plantat al camp, amb més control, més possessió i nombroses ocasions de gol. En el minut 57 va arribar el primer gol dels cambrilencs mitjançant Ramón Lladó, mentre que en el minut 71, Miki Torondel va culminar una gran jugada de tot l'equip deixant el definitiu 0 a 2.

L'onze inicial del Cambrils Unió va ser el següent: Egdar (porter), Roger Carrió, Antonio Domínguez, Roger Cunyat, Ian Coit, Àngel Menacho, Carles Palau, Sergi Rubio, Marc Benito, Ramón Lladó i Amin. Després també es van incorporar al partit sortint com a suplents: Ramon (porter), Maxi, Agüero, Sebas, Ikaro i Miki.

Inici de temporada, el proper dissabte al camp de la Pobla de Mafumet

El Cambrils Unió iniciarà la lliga el proper dissabte 18 de setembre, a les 16.30 hores, al camp de la Pobla de Mafumet. El primer partit a casa serà el dissabte 25 de setembre, a les 17.45 hores, contra el Reddis. L'equip cambrilenc milita, una temporada més, a la Segona Catalana (subgrup 8.A).