Cultura

Festa Major

Doctor Prats acomiada la Festa Major de la Mare de Déu del Camí amb el desig que «al final tot anirà bé» (CONTÉ GALERIA FOTOGRÀFICA)

Doctor Prats van desplegar tota la seva energia dalt de l'escenari en aquest concert emmarcat dins la seva gira Massa bé Tour i amb el seu darrer disc Caminem lluny com a protagonista

Per Lluís Rovira i Barenys

Doctor Prats va actuar ahir a la tarda al parc del Pinaret
Doctor Prats va actuar ahir a la tarda al parc del Pinaret | Lluís Rovira i Barenys

El grup terrassenc Doctor Prats va ser l'encarregat de posar el punt i final a la programació festiva de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí amb el concert que es va celebrar ahir a la tarda al parc del Pinaret. El públic assistent va ser eminentment familiar, propiciat per l'horari del concert. Un públic que va haver de ballar i moure's assegut a les seves cadires, com ja ve sent habitual des de la implantació de les normatives anti-covid.

Doctor Prats van desplegar tota la seva energia dalt de l'escenari en aquest concert emmarcat dins la seva gira Massa bé Tour i amb el seu darrer disc Caminem lluny com a protagonista. Ritmes ben diferents van marcar el concert davant un públic molt entregat i que va gaudir força de l'espectacle. Cançons com Caminem lluny, Les teves pigues, Jo vinc de lluny o Les nits no moren mai van ser força aclamades pel públic. A la tanda de cançons finals la gent es va arribar a aixecar dels seients al ritme de la cançó La recepta. El final del concert, però, va ser força reposat amb una cançó tranquil·la i que va ser un dels grans hits del període de confinament, com és Al final tot anirà bé. Amb aquest tot anirà bé, es va tancar el concert i els actes de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí d'enguany.